6 idei care te pot ajuta sa cheltui mai putini bani pe mancare

| Cumparaturi | aprilie 4, 2019

Pe langa chiria si creditul bancar, alimentele sunt probabil urmatoarele elemente mai scumpe de pe lista de cumperaturi. Dar acest lucru este in regula, pana la urma avem nevoie de ele ca sa supravietuim. Dar daca esti ingrijorat pentru ca ti se pare ca cheltui prea mult pe mancare, uite cateva idei.
Fa-ti un buget
Cuvantul cu ’’b’’ nu trebuie sa fie teribil. Trebuie sa fim atenti la pretul alimentelor, sa calculam preturile lor si de ce avem nevoie intr-o luna. Este important sa calculam un buget, ca sa avem un punct fix de care ne putem tine.
Incepe sa iti planifici masa
Poate ca cel mai bun mod ca sa cheltui mai putin pe mancare, este sa iti planifici masa. In plus nu trebuie sa te stresezi in fiecare zi sa iti gasesti ceva de mancare.
Inpacheteaza-ti pranzul
In loc sa iti cumperi sandwich-uri scumpe din magazin, poti sa iti impachetezi pranzul acasa. Poti sa mananci de pranz ce iti doresti, fara sa cheltui multi bani.
Organizeaza-ti camara
Daca nu poti sa vezi clar ce alimente ai in camara sau frigider, este sansa sa te duci la cumparaturi si sa iti cumperi ingrediente pe care le -ai avut acasa. Asta inseamna risipa de bani, pentru ca unul dintre ingredientele dublate probabil se strica pana ajungi acolo sa il folosesti.
Accepta resturile de mancare
Multi spun ca nu mananca resturi de mancare, dar asta poate insemna ca nu vor nici sa economiseasca bani. Daca mananci resturile acest lucru te poate ajuta sa risipesti mai putin si o sa poti ramane cu usurinta in buget.
Redu vizitele in cafenele
Probabil sunt mai multi care spun ca o cafea buna merita toti banii, dar daca va doriti sa economisiti cat mai multi bani cel mai bun mod este sa va faceti cafeaua acasa.

GD Star Rating
loading...

267 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive