Hidroizolatii cu membrana bituminoasa

Desi ar fi aparent relativ similare cu alte metode de hidroizolare, sistemele de hidroizolatii cu membrana bituminoasa ar fi diferite in ceea ce ar privi, printre altele, si rezistentele superioare la contact relativ mai strident cu apa.
Relative varietati de intrebuintari ale sistemelor hidroizolatoare cu membrana bituminoasa ar include, printre altele: hidroizolarea pentru subsoluri, terase, incinte, acoperisuri, bazine, piscine, etc.

Hidroizolatii cu membrana bituminoasa

Membranele bituminoase ar fi acele membrane hidroizolatoare acoperite pe ambele parti cu bitumen (asfalt) de calitate, care ar avea o compozitie imbogatita cu elastomeri din varietati de umpluturi minerale, precum si cauciuc. Poliesterul sau/si fibra de sticla ar fi adesea folosite ca si captuseli.
Membrana hidroizolatoare cu bitumen ar fi folosita pentru aproape orice fel de lucrari si sisteme hidroizolante terestra, precum si subterana, inclusiv, printre altele: izolarea fundatiilor, a acoperisurilor si teraselor, a podurilor, a balcoanelor, a piscinelor si bazinelor. Aditional, aceste metode ar mai putea fi folosite si pentru relativ orice fel de suprafete (cele de lemn, otel, ciment etc.).
Pentru usurinta de transport, membranele ar fi aparent impachetate in role, iar apoi stocate si transportate vertical.

Fiind relativ rezistente si resiliente la actiuni si forte difuze, membranele cu bitumen ar fi faurite pentru a sustine si a rezista la presiunea constanta a apei, fiind convenabile si pentru cladiri, precum si entru fundatii, subsoluri, etc. Printre elemente contribuitoare la consistenta si compozitia fibrelor s-ar afla, printre altele: masa relativ fierbinte de bitumen sudata cu butan, propan, etc.

Hidroizolatii cu membrana bituminoasa si sindrile

Printre diverse calitati s-ar numera si, printre altele:
Rezistanta la poluare si alte aspecte ale mediilor industriale
Rezistenta la temperaturi ridicate si joase
Material relativ ignifug (ar putea fi folosit si la alte tipuri de hidroizolatii)
Relativa usurinta de taiere si plasare
In constructii, s-ar folosi aparent lipirea cu masa fierbinte de bitumen. Suprafetele asupra carora s-ar aplica ar necesita aparent sa fie relativ curate si uscate.
De asemenea ar mai fi si membrane cu bitumen uscat, facute din fibra bruta de sticla. Acestea ar fi protejate de un material mineral, rezistent la degradare fizica si descompunere, cat si expunerea cu apa si la alte elemente.
Aceasta ar fi utilizata pentru izolarea apei si a umezelii ambientale atat pentru piscine, cat si pentru balcoane, acoperisuri plate, bai, terase, podele, hidroizolari subterana, suane etc.

Milucon.ro: oferte variate pentru hidroizolatii cu membrana bituminoasa

In ceea ce ar privi hidroizolarea in constructii si amenajari, Milucon.ro ofera o gama relativ variata de produse pentru hidroizolatii cu membrana bituminoasa, precum si alte diversitati de servicii pentru diverse necesitati in constructii industriale, cat si casnice.
Majoritatea clientilor care au apelat pana in prezent la serviciile si produsele oferite de www.Milucon.ro au mentionat, aparent, ca ar mai apela si in continuare, datorita calitatii acestora, cat si a preturilor avantajoase. Pe langa asta, orice colaborare ar decurge in mod eficient si rapid, crescand sansele de un parteneriat convenabil si fructuos pentru ambele parti.

GD Star Rating
loading...
Hidroizolatii cu membrana bituminoasa, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns