Soba tip centrala

soba tip centrala

In cazul in care locuiesti la tara sau intr-o zona mai izolata si esti nevoit sa alegi o metoda de incalzire a camerelor noi iti recomandam soba tip centrala.  Pentru a impusca doi iepuri odata ai la dispozitie o varianta eficienta, poti cumpara o soba tip centrala. Acest tip de sobe au cunoscut o crestere a vanzarilor in ultima vreme, tot mai multe persoane preferand sa faca economie de spatiu, timp si bani. De asemenea, pe piata exista modele variate, care pot sa satisfaca orice cerinte ale cumparatorilor, diverse modele care se muleaza dupa anumite criterii de care tine cont un potential cumparator.

Specialistii sunt de parere ca soba tip centrala termica este destinata incalzirii locuintelor folosind combustibil solid, un aparat ce incalzeste atat incaperea in care este situat – bucatarie de regula – dar si alte 6, pana la 7 incaperi gratie legarii la instalatia de incalzire centrala. Pretul aproximativ al unei astfel de sobe gata sa trimita caldura in casa – fara instalatie – ajunge undeva la 1000 de euro.

Practic, cu un singur foc incalzim intreaga casa, un lucru deloc de neglijat. Aceasta instalatie ne scuteste de grija de a face foc in fiecare incapere in parte din casa ceea ce inseamna ca ofera confort. In plus, soba tip centrala ne ajuta sa economisim combustibil, lemn cu alte cuvinte si implicit bani.

In cazul in care ai deja soba consruita va trebui sa investesti doar in teava din fier pentru serpentina, in tevile PVC, in pompa de recirculare, in calorifere, in termostat, mamometru, vasul de expansiune, robineti si supapa de siguranta. Ideal ar fi sa apelezi la un specialist pentru instalarea sobei tip centrala pentru a evita eventualele accidentari grave. Soba tip centrala este eficienta si economica, practica, vine cu un aspect estetic care mascheaza cazanul si accesoriile specifice iar combustibilul solid este relativ usor de gasit si cumparat.

GD Star Rating
loading...
Soba tip centrala, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns