Tipuri de camere de supraveghere video pentru exterior

Cea mai buna metoda de a mentine siguranta casei tale este sa iti montezi camere de supraveghere video pentru exterior. Aceasta masura este suficienta in cele mai multe cazuri pentru a impedica un delincvent sa patrunda in locuinta. Nu exista vreun hot care sa isi doreasca sa fie surprins de o camera de supraveghere in mijlocul actiunii asa ca va evita locatia. Camerele video de exterior reprezinta cel mai accesibil mod de a tine departe musafirii nepoftiti.

Cuii ii trebuie camere de supraveghere?

Proprietarii de case. Foarte multi romani merg pe ideea ca locuinta lor nu are ceva iesit din comun si ca nu va atrage hoti. Cu toate acestea, orice camin ce nu are instalate camere de supraveghere pentru exterior, risca sa fie calcat de acesti indivizi care abia asteapta sa puna mana pe ceva de valoare. Stim cu totii ca economia Romaniei nu este cea mai puternica din lume si pentru a trai, multi oameni apeleaza la furturi. Este mai bine sa luati masuri de precautie din timp pentu a evita astfel de neplaceri.

Agentii economici. Sediile sociale, punctele de lucru, depozitele, etc., sunt de asemenea mine de aur pentru infractori. Aceste spatii trebuie protejate cu camere de supraveghere exterior pentru a tine sub control activitatea desfasurata in acea zona 24 de ore din 24, deoarece, asa cum bine stim, rata de infractiuni creste mai ales pe timpul noptii cand angajatii sunt plecati acasa. In plus, se pot identifica inclusiv pustii care sunt fani graffiti si vor sa lase opere de arta pe peretii exteriori ai cladirii unde societatea isi desfasoara activitatea. Daca tineti la imaginea afacerii dvs., ar fi bine sa montati camere supraveghere pentru a o pastra imaculata.

Vezi si:  Alegerea corecta a camerelor de supraveghere

Tipuri de camere supraveghere.

Cameretip bullet. Aceste echipamente au un aspect elegant si se integreaza usor in orice spatiu de exterior. Cel mai mare avantaj este ca pot fi observate cu usurinta de la distanta datorita dimensiunilor. O alta carcateristica importanta este data de capacitatea de a vedea pe bezna. Coroana cu leduri infrarosu din jurul lentilei, ajuta camera de exterior sa vada in orice conditii de luminozitate. Senzorul de lumina montat langa lentila „simte” cand se lasa seara si astfel porneste lumina infrarosie impreuna cu un filtru mecanic ce poarta numele de „ir-cut filter” pentru a obtine imagini clare alb-negru.

Camere de supraveghere tip dome. Sunt camere pentru interior dar si exterior cu design modern ce ii permite consumatorului sa amplaseze suportul de prindere in plan vertical sau orizontal. Are o dimensiune mai mica fata de camera pentru exterior dar si aceasta varianta vine cu leduri infrarosu pentru monitorizarea nocturna. In comert se gasesc camere dome cu carcasa din plastic ce pot fi utilizate doar la interior dar si varianta cu carcasa antivandal (din metal) ce rezista cu usurinta conditiilor meteo de afara.

Camere de supraveghere wireless. Reprezinta ultima tehnologie din ramura sistemelor de supraveghere cu circuit inchis. Aceste camere pot fi montate in interior sau exterior si vor functiona fara probleme atata timp cat nu isi pierd semnalul wireless. In caz contrar, unitatea de inregistrare DVR nu va inregistra informatiile captate. Totusi, cel mai mare avantaj in cazul acestor camere wireless este faptul ca pozitia lor poate fi schimbata foarte usor fara de cele prin fir care necesita recablarea intregului spatiu. In schimb, un dezavantaj il reprezinta pretul care este mai mare fata prima varianta.

Vezi si:  Cum iti protejezi bebelusul, chiar si atunci cand nu esti acasa?

Supravegherea video poate fi asociata cu un medicament asa cum afirma doctorul. O camera de supraveghere video are puterea de a linisti o minte stresata. Cum asa? Grija pe care o tinem in suflet ne streseaza organismul si implict il uzeaza. Pentru a ne simti mai liberi ar trebui sa scapam de griji. In acest context, camerele video de supraveghere reprezinta cel mai bun medicament.

GD Star Rating
loading...
Tipuri de camere de supraveghere video pentru exterior, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns