Camere de supraveghere antivandal cu infrarosu

Aveti probleme cu vandalizarea bunurilor sau cu furturile ce se petrec in timpul noptii? Poate ar trebui sa va orientati catre instalarea unei camere de supraveghere antivandal cu infrarosu daca aceste intamplari neplacute va produc anxietate. Camerele video pot vedea acolo unde oamenii nu o pot face, adica pe intuneric si in plus, sunt create special sa reziste la lovituri. In plus, ofera protectie totala 24 de ore din 24.

Camera antivandal este cu siguranta componenta cea mai vizibila a unui sistem de supraveghere video complet. Fiind usor de observat, un atacator se va repezi din prima clipa la camera pentru a-i produce daune prin lovituri. Din acest motiv, o camera antivandal are carcasa construita din metal dur pentru a impidica defectiunile provocate de loviturile intetionata ori pe cele din greseala.

O alta trasatura importanta este capacitatea de a surprinde imagini clare in orice conditii de luminozitate, mai ales in lipsa totala a acesteia, multumita tehnologiei infrarosu. Partea buna este ca o camera antivandal dispune de un senzor de intensitate a luminii ce activeaza in mod automat ledurile IR in momentul in care se insereaza.

Suportul de prindere este de asemenea foarte bine gandit si reprezinta un alt avantaj pe langa designul placut ce se integreaza foarte usor in orice locatie. Camerele antivandal pentru interior de tip dome au un corp circular iar baza care se monteaza pe perete ori pe tavan face ca o mana de om, oricat de puternica ar fi ea, sa nu poata smulge camera de la locul ei.

Insa toate aceste beneficii sunt in zadar daca senzorul de imagine nu este performat. Inca se mai gasesc la vanzare camere antivandal cu rezolutie analog ce ar putea sa va impiedice sa il identificati pe atacator. Este recomandat sa folositi rezolutia high-definition pentru a fi sigur ca detaliile cele mai importante sunt usor de urmarit. Vestea buna este ca tehnologia HD din industria CCTV a devenit in ultima perioada tot mai accesibila, asadar, mergeti cu incredere pe aceasta varianta.

GD Star Rating
loading...
Camere de supraveghere antivandal cu infrarosu, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns