Tendinte decor 2023- cateva idei pentru a transforma decorul casei

dada

Daca planuiesti un proiect de renovare si decorare pentru urmatoarele douasprezece luni, probabil ca esti curios sa afli care sunt stilurile si elementele decorative de interes pentru anul acesta.

Descopera-le in randurile urmatoare si proiecteaza-ti interiorul de vis in functie de tendintele in materie de decor.

Un design eco-responsabil. Potrivit designerului de interior Kathy Kuo, citata in revista Better Homes and Gardens, pana in 2023, spatiile de locuit vor fi proiectate in „armonie cu lumea naturala, fiind in acelasi timp „super chic si de lux”. Acest gust deosebit pentru tot ceea ce este natural se va manifesta in mai multe moduri. Pe de o parte, materialele sintetice, cum ar fi acrilicul, vor fi inlocuite de texturi organice pentru a promova calmul si linistea, iar designerul mentionat mai sus citeaza impletiturile rafinate de trestie de zahar si speciile de lemn intunecat ca fiind deosebit de la moda in anul urmator.

Tendinta de decorare holistica. Invitarea naturii in casa ta este promisiunea unei adevarate oaze de pace. Totusi, pentru a ne simti confortabil, mediul de viata trebuie sa se adapteze in acelasi timp la noi insine, la corpul si la mintea noastra. Vom fi din ce in ce mai dispusi sa ne intrebam cum ne influenteaza starea de spirit designul interior al locuintelor noastre. Proiectarea va fi astfel orientata spre asigurarea unui mediu sanatos, productiv si motivant. Fiecare detaliu decorativ – de la tonurile de culoare pana la impactul iluminarii – are un anumit efect asupra sanatatii si fericirii locuitorilor.

Marmura va atrage privirile. De la blaturi de bucatarie la accesorii si mobilier de living, marmura este o piatra eleganta care continua sa creasca in popularitate. Marmura aduce lumina si dimensiune spatiilor, precum si un rafinament de neegalat. In 2023, exista noi culori de marmura care vor intra in scena, doar pentru a ne lasa fara suflare. Vom vedea ca nervurile materialului sunt de mai multe culori, cum ar fi maro, verde si burgundia.

Vezi si:  Reda culoarea si textura zidariei cu servicii de sablare caramida

Bucatarii albe. Designerii de interior semnaleaza o tendinta de revenire la o viata multifunctionala, care se manifesta prin tendinta de a separa bucataria de spatiul de locuit. Bucatariile albe devin din nou populare in spatiile mici, unde este nevoie de mai multa lumina. Deoarece albul este o culoare reflectorizanta prin excelenta, este cel mai bun truc pentru a crea senzatia de aerisire si de spatiu marit.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns