Despre noile becuri led de la Led Concept

| Casa si gradina | martie 28, 2019

becuri led

Noile becuri led sunt rezultatul unei evolutii constante ale omenirii atat in ceea ce priveste mintea umana cat si progresul tehnologic produs de acestia. Aceasta noua forma de iluminat se bazeaza pe o tehnologie revolutionara ce isi are radacinile in micile beculete indicatoare incorporate in fel de fel de aparate electrocasnice, electronice etc.

Cam cat de economice sunt aceste becuri led?

Este simplu! In mod clar si evident noile becuri led de la Led Concept reprezinta un pas inainte in materie de performante. Strict in ceea ce priveste consumul acestea sunt mai economice cu mult mai mult decat cele mai de seama becuri reprezentante ale generatiilor anterioare.

In acest sens niste studii efectuate pe doua astfel de tipuri de becuri rivale si diferite din punct de vedere al tehnologilor pe care le reprezinta. Acestea stipuleaza in mod clar faptul ca pentru a obtine o intensitate luminoasa in valoare de 850 de lumeni vom avea nevoie un bec tip nou care consuma 9 Watti in timp ce pentru cel din generatia veche va fi nevoie de aproximativ 14 – 15 Watti pentru acea cantitate de lumina.

Avantajele in cazul unor becuri led nu se limiteaza doar la consum

becuri led (1)In ceea ce priveste noul tip de beuri led bazate pe noua tehnologie nu de mult descoperita avantajele nu se limiteaza doar la faptul ca nu este nevoie de o cantitate prea mare de curent pentru a obtine lumina puternica.

Mai concret, aceste avantaje se refera la forna variata pe care acestea le pot lua, la temperatura luminii care poate fi de asemenea foarte versatila, culoarea ca atare precum si la inovatiile create prin implementarea altor sisteme in aceste becuri led.

In plus, acestea nu mai reprezinta un factor de risc de incendiu in privinta incalzirii acestora. De asemenea, pentru a ajunge la capacitate luminoasa maxima nu mai este nevoie de timp de asteptare.

Poti fi mai prietenos cu mediul daca alegi becuri led de la Led Concept

In primul rand, asa cum am spus si mai sus, aceste becuri led consuma mai putin deci necesita mai putina energie si implicit mai putine resurse ale planetei pentru a obtine lumina. Pe langa acest lucru, fata de alte tipuri si forme de iluminat, acestea necesita o cantitate mai mica de resurse pentru a fi fabricate.

Inca un argument in acest sens ar fi cel conform caruia noile becuri led au o durata de viata cu pana la 5000 de ore mai mare fata de restul corpurilor de iluminat din alte generatii anterioare.

GD Star Rating
loading...

258 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive