Plantele ideale pentru un interior verde in aceasta iarna

Fiecare sezon are plantele sale fetis. Aloe Vera, palnte suculente, cyclamen sau palmieri…..iata care sunt cele mai frumoase plante pentru a aduce natura la tine in casa in aceasta iarna.

Pilea. Vei adora si tu cu siguranta aceasta planta cu frunzele verzi care de obicei se pune cat mai sus pe un raft sau pe un suport, pentru ca « lianele » sale sa se desfsoare in voie. In plus, nu necesita deloc multa atentie.

Oxalis Triangularis. Este planta care va veni cu un plus de mov pentru interorul tau. Si in cazul in care ai uitat, iti reamintim ca movul sau Ultravioletul a fost ales culoarea anului 2018. Aceasta planta care seamana cu un trifoi, cu frunze triunghiulare, vine cu un plus de delicatete si de modernitate pentru casa ta.

Palmierul pitic. Cum ar fi sa vii cu un plus de exotism pentru casa ta? Acest lucru este posibil cu ajutorul palmierului pitic. Frunzele sale mari si late si look-ul sau exotic te vor seduce si pe tine cu siguranta.

Aloe Vera. O planta care este vedeta in ultima vreme pe retelele sociale si nu degeaba. Are un look foarte grafic, arata de minune in ghivecele de ceramica si nu este pretentioasa deloc.

Syngonium. Daca adori frunzele decorative, in acest caz, Syngonium este planta de care ai nevoie. O planta originara din zonele tropicale umide care se va adapta foarte usor interiorului tau.

Arborele de Jad. O planta suculenta pe care o vei adora, deoarece nu ai cum sa « o omori ». In dormitor te va ajuta sa obtii cea mai relaxanta atmosfera, propice relaxarii.

Cyclamen. Iata o planta care adora temperaturile reci ale iernii. Este robusta si nu are nevoie de prea multa atentie. Este ideala atat pentru salon cat si pentru dormitor.

Suculentele mici si adorabile sunt ideale pentru cei care nu se prea pricep in ale gradinaritului. Sunt foarte rezistente si se pot pune oriunde.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns