Conteaza lenjeria de pat intr-un dormitor?

O atmosfera cozy, invaluita de materiale diafane si nuante rafinate fac din dormitor un santuar al relaxarii. Alege culorile tale preferate nu doar in decoratiunile interioare ci si in materialul lenjeriei de pat.

Folosind culori in contrast poti conferi dinamism unei incaperi in consonanta cu varsta ta. Nobletea unui dormitor consta in confortul pe care il insipra, in cromatica intalnita chiar si in elegantele ornamente ce impodobesc ferestrele. O draperie din catifea si o perdea delicata de voal fac un tandem de exceptie. Culorile naturale imprima caldura decorului care te indeamna la siesta iar somnul este mult mai dulce in materiale din bumbac, fie el si satinat.

O lenjerie de pat in combinatii de culori dezinvolte schimba complet ambianta intr-un extrem de energica, iar un asternut in tonuri pastelate poate transforma dormitorul intr-unul cu look feminin, delicat si imbietor.

In ceea ce priveste stilul in care decorezi dormitorul alege unul modern, cat mai aerisit. Culorile neutre si tonurile intense confera un aer extrem de actual.

GD Star Rating
loading...
Conteaza lenjeria de pat intr-un dormitor?, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns