Achizitionezi sau nu camere de supraveghere?

Nu este usor sa iei decizia de a-ti dota casa cu camere de supraveghere. A avea un sistem de supraveghere inseamna in primul rand o responsabilitate in plus, deoarece trebuie sa le cureti si trebuie sa te asiguri ca functioneaza intotdeauna asa cum ar trebui. Pe langa asta, sunt si costurile, care de multe ori pot fi destul de ridicate. Puntele mai putin placute se opresc insa aici, beneficiile pe care le aduc aceste sisteme de supraveghere fiind unele uriase.

Daca pui in balanta decizia de a achizitiona sau a nu achizitiona un sistem de supraveghere video, atunci urmatoarele motive ar trebui sa incline binisor balanta spre achizitie:

  • Vei avea o siguranta mult mai mare. Desi nu indeparteaza hotii si intotdeauna exista posibilitatea ca acestia sa intre intr-o casa supravegheata, sansele ca acest lucru sa se intample sunt mult mai mici. De regula, hotii care vad o locuinta supravegheata video incearca sa o evite. Evident, daca ai valori foarte mari in casa, atunci este posibil sa gaseasca solutii pentru a-si acoperi fata, faptul ce necesita si achizitia unui sistem de alarma. Pana una alta insa, sistemele de supraveghere video scad foarte mult riscul de spargere;
  • Vei putea sa stii mereu tot ce se intampla acasa. Intotdeauna cand esti plecat esti ingrijorat in legatura cu ceea ce se intampla acasa. Este un lucru cat se poate de normal, in conditiile in care casa este cea in care iti tii toate valorile si lucrurile la care tii. Partea buna la camerele de supraveghere este faptul ca poti sa le urmaresti chiar si atunci cand esti plecat departe, in vacanta sau in calatorii. Nu exista nicio limita in ceea ce priveste distanta, tot ceea ce ai nevoie fiind o conexiune la internet;
  • Vei putea sa ii supraveghezi pe cei mici. Copiii mici starnesc si ei griji foarte multe. Chiar daca angajezi o bona, pentru momentele in care esti plecat, s-ar putea ca aceasta sa nu fie chiar atat de buna pentru copilul tau. Pentru a te asigura ca isi face treaba asa cum trebuie, este bine sa alegi niste camere de supraveghere. Este bine ca acestea sa fie ascunse, in asa fel incat bona sa se poata comporta cat se poate de natural.

Camerele de supraveghere video sunt solutii ideale pentru orice casa ai carei proprietari isi doresc sa se bucure de confort si securitate maxima. Acestea pot sa indeparteze hotii, pot sa ofere un confort psihic major si pot oferi beneficii tehnologice foarte mari. Spre exemplu, cei care opteaza pentru camere de supraveghere, pot sa isi urmareasca indeaproape copiii si se pot bucura tot timpul de posibilitatea de a vedea tot ceea ce se intampla acasa.

Daca in urma cu mai multi ani, camerele de supraveghere erau inaccesibile, astazi este foarte ieftin si usor sa faci o astfel de achizitie. Un sistem de supraveghere video CCTV nu costa mai mult decat cateva sute de lei si ofera o multime de beneficii.

Evident, pe langa sistemul de supraveghere video este bine sa iti dotezi casa sau locul supravegheat si cu o alarma, pentru diversificare si pentru cresterea procentului de siguranta.

GD Star Rating
loading...
Achizitionezi sau nu camere de supraveghere?, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns