Cum imi protejez computerul in 2018?

Ce antivirus vei folosi in 2018? Sunt unele mai puternice care se fac remarcate in lista sau toate sunt la fel? Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le cauti atunci cand ai nevoie de un plus de protectie?

Bitdefender Internet Security 2018. Produsele propuse de Bitdefender castiga din ce in ce mai multe comentarii pozitive in fiecare an. Acesta propune pentru anul 2018 o protectie completa care contine un antivirus, un filtru antispy, filtrarea rezultatetelor de cautare, un firewall, o protectie pentru webcam dar si protejarea fisierelor mai sensibile.

Dar mai poti beneficia si de o protectie pe retelele sociale, de un control parental, de un program antifurt in cazul in care pierzi aparatul, de gestionarea parolei, de un navigator personalizat si de un instrument pentru distrugerea fisierelor care nu lasa urme.

Norton. Norton propune in 2018 continuarea protectiei din anii trecuti, oferite in 3 variante- Standard, Deluxe si Premium. Extrem de completa,versiunea Premium ofera o serie de instrmente impresionante. Si pe langa faptul ca va elimina virusii, noua versiune va bloca e-mailurile nedorite, va oferi o protectie contra site-urilor Web nedorite sau a apelurilor sau mesajelor nedorite.

Kaspersky. Kaspersky ofera un program complet de protectie ca de obicei, dar si noutati precum functii avansate de control parental, precum gestionarea in siguranta a retelelor sociale, blocarea unui cotinut nedorit sau chiar si supravegherea de la distanta a discutiilor pe care le au copiii pe mobil.

McAfee. Un program foarte bun care va supraveghea navigarea ta pe Web, ce copiezi de pe Internet, care protejeaza identitatea ta online atunci cand faci cumparaturi si care va filtra e-mailurile nedorite pe care le primesti.

ESET. Printre noutatile aduse in 2018 putem aminti o functie care incripteaza datele si actiunile pe care le faci pentru ca toate tranzactiile tale bancare sa fie securizate.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns