Doua tool-uri utile pentru analiza competitiei online

Atunci când dorim sa fim tot mai practici suntem în cautarea a tot felul de solutii, care mai de care mai eficienta, motiv pentru care am hotarât sa va prezint 3 unele ce sunt mai mult decât folositoare atunci când vorbim de termeni precum „optimizare site”, „Seo”,”Sem”,”Piata Online”, rândurile ce urmeaza vom prezenta cele mai utile tool-uri.

Ce înseamna competitia online?

Ei bine daca ai un site ce este creat special pentru U.S.A atunci vrând nevrând trebuie sa arunci o privire asupra competitiei, trebuie ca în final sa strângi tot mai multe informatii referitoare trafic, de unde provine acesta, daca este sau nu organic, cât la suta din acesta provine din motoarele de cautare si cât provine din reclama.

Daca alegeti sa folositi tool-ul oferit de catre semrush, veti putea afla informatii importate ale unor site-uri precum facebook.

Va puteti bucura de toate acestea daca accesati link-ul www.semrush.com, însa atentia ca pentru a va putea bucura de toate informatiile oferite de acest uimitor site, aveti nevoie de upgrade, upgrade ce costa doar 70 de dolari.

Competitia Cuvintelor cheie

Fiecare persoana are propriul mod de a privi ceea ce noi numit foarte simplu „Competitie”, motiv pentru care cei ce cunosc cel mai bine competitia sunt si cei care practic au mai multe sanse de a o tine tot mai în frâu, cei mai multi dintre noi ajungem sa apelam la tot felul de metode, ajungând chiar sa folosim si metoda long tail.

Pentru toate astea keywordeye este mai mult decât practic, oferind pâna la 100 de rezultate, competitia fiind clasificata dupa 3 criterii , mica, medie , mare oferindu-se totodata diferite rezultate în functie de locatia si limba site-ului, astfel fiecare membru al site-ului se bucura de rezultate provenite direct din motorul de cautare google, mai exact din partea urmatoarelor motoare de cautare: Google AU, Google UK, Google BR, Google FR, Google DE, Google IT, Google US, Google ES, Google RU.

Nu aveti nevoie decât de un cont ce poate fi creat în doar câteva secunde, putând pentru început sa va bucurati de versiunea gratuita iar daca doriti un surplus de informatii puteti face un update pentru suma de 5 lire pe luna, nu trebuie decât sa accesati link-ul http://www.keywordeye.com/.

GD Star Rating
loading...
Doua tool-uri utile pentru analiza competitiei online, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns