Horoscop 2013

Cel mai important eveniment astrologic al anului 2013 va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Rac, în data de 26 iunie 2013. Fiecare zodie va fi direct vizată de această influenţă astrală, în funcţie de domeniul vieţii care va fi traversat de această planetă.

În rândurile de mai jos poţi citi cum va fi influenţată fiecare zodie de cel mai important aspect astral din horoscopul anului 2013. Mai multe detalii despre cum va afecta acest tranzit fiecare zodie poţi citi aici, precum şi un horoscop 2013 complet, în dragoste, cariera şi bani pentru fiecare semn zodiacal, dar si un horoscop urania pentru fiecare saptamana din anul 2013.

Horoscop Berbec 2013: Vei avea un an agitat în care te vei confrunta cu situaţii de tot felul. Vei demara proiecte noi, dar nu vor lipsi ocaziile pentru finalizări. Vei fi într-o continuă agitaţie, vei simţi nevoia să discuţi despre problemele tale, dar şi despre ale celorlalţi. Jupiter aflat în zodia Gemeni până pe data de 26 iunie te avantajează căci îţi permite sa găseşti soluţii pentru unele dintre problemele cu care te confrunţi. Începând cu ziua de 26 iunie 2013 Jupiter se va afla în Rac, iar şansa ta va fi mai degrabă în plan familial. Zodia Taurului nu va fi tranzitată în acest an de nici o planetă, aşa că interesul tău pentru chestiuni materiale nu va fi foarte mare.

Horoscop 2013 Taur: Deşi, în general, eşti o persoană mai statică, la începutul anului 2013 cele 5 planete care vor traversa zodia Capricornului (Soarele, Mercur, Venus, Marte şi Pluton) te vor face mai dornic de a pleca la drum, mai activ, dar şi mai inspirat. Calitatile tale intelectuale vor fi accentuate în acest an. Jupiter va rămâne în continuare, până pe 26 iunie, în semnul Gemeni, aşa că şansa va fi de partea ta pe plan financiar. Dacă vrei să-ţi pui în practică diferite proiecte financiare, ar fi bine să te grăbeşti, căci după această zi lucrurile nu-ţi vor mai ieşi atât de uşor.

Horoscop Gemeni 2013: Zona profesională va fi de interes major pentru tine în acest an, datorită celor două planete care îţi vor traversă zona profesiei şi carierei (Saturn şi Neptun). Pe data de 26 iunie Jupiter va părăsi semnul tău şi îşi va face intrarea în zodia Racului, ceea ce-ţi va aduce multe avantaje în plan financiar. Situaţia ta materială se va îmbunătăţi considerabil în a doua parte a anului 2013.

Horoscop 2013 Rac: În ziua de 26 iunie Jupiter, planeta care aduce bucurii, va intra în semnul tău natal, şi poţi spera ca măcar o parte din problemele cu care te-ai confruntat până acum se vor rezolva, iar tu vei fi mai optimist şi mai încrezător. Chiar dacă lucrurile vor merge mai greu în planul relaţiilor, măcar perspectiva de ansamblu va fi mai bună decât până acum.

Horoscop Leu 2013: În prima jumătate a anului 2013 eşti avantajat în plan social, îţi va face plăcere să fii înconjurat de lume, vei dori să-ţi foloseşti în bună parte timpul liber pentru a te întâlni cu prietenii sau pentru a participa la diverse activităţi sociale iar atunci când vei avea nevoie, ţi se va oferi un ajutor consistent. Începând cu sfârşitul lunii iunie, Jupiter va intra în Rac, în casa a 12-a din horoscopul pentru anul 2013, şi te vei implica mai mult în activităţi pe care nu vei dori sale faci publice.

Horoscop Fecioară 2013: Zona profesională va fi în centrul atenţiei tale în primele 6 luni din acest an, sub influenţa tranzitului lui Jupiter prin zodia Gemeni. Vei fi favorizat în planul carierei, lucrurile îţi vor ieşi mai uşor iar relaţia cu şeful tău, sau alte persoane cu autoritate, se va îmbunătăţi considerabil.

Horoscop 2013 Balanţă: În ultimii 3 ani Saturn în Balanţă ţi-a blocat multe iniţiative şi te-a obligat de multe ori la eforturi deosebite pentru oricare dintre activităţile în care ai fost implicat. Senzaţia de nemultumire si frustrare pe care ai avut-o în ultimii ani, va dispărea in anul 2013. Din fericire Saturn ţi-a părăsit zodia la sfârşitul anului trecut şi pentru tine începe o perioadă de 2 ani în care va trebui să faci eforturi de a-ţi consolida situaţia financiară.

Horoscop Scorpion 2013: Pentru tine anul 2013 va fi unul destul de greu. Saturn şi-a început tranzitul prin zodia ta din octombrie 2012 şi lucrurile mai degrabă îţi vor ieşi greu şi încet. Va fi un an în care calmul, seriozitatea, maturitatea şi prudenţa vor trebui puse în plin plan, altfel rişti să ai senzaţia că întâlneşti doar piedici, blocaje şi că nu reuşeşti să te urneşti din loc.

Horoscop Săgetător 2013: Primele 6 luni ale anului vor fi benefice în plan relaţional. Jupiter continuă să-ţi traverseze zona parteneriatelor, aducându-ţi bucurii prin intermediul partenerului de viaţă. Dacă eşti într-o relaţie pe care ţi-ai dori să o oficializezi ar fi bine să te grăbeşti cu alegerea datei nunţii, până în ziua de 26 iunie.

Horoscop 2013 Capricorn: A doua parte a anului 2013 va fi foarte benefică în planul colaborărilor şi al activităţilor de parteneriat. Jupiter va începe să-ţi traverseze sectorul căsătoriei în ziua de 26 iunie, iar relaţia cu partenerul de viaţă va fi foarte importanta pentru tine. Cel puţin în acest domeniu şansa va fi de partea ta.

Horoscop Vărsător 2013: Zona iubirii va fi în centrul atenţiei tale în prima parte a anului 2013. Sub influenţa tranzitului lui Jupiter în Gemeni şansa îţi va surâde în plan sentimental, dar şi în ceea ce priveşte activităţile de agrement.

Horoscop Peşti 2013: Uranus parcurge în continuare zodia Berbec, aşa că oportunitatea de a face schimbări de mare anvergură în plan financiar, există în continuare pentru tine. În a doua parte a anului 2013 poţi avea bucurii din partea copiilor sau persoanei iubite.

GD Star Rating
a WordPress rating system
Horoscop 2013, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns