Visele – Viata noastra nocturna

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti mult mai obosit decat ai adormit? De cate ori nu te-ai trezit transpirat, alertat sau speriat dupa un somn ce parea linistit? De cate ori nu te-ai intrebat “de ce” se intampla toate aceste fenomene si nu ai primit raspunul oportun?

Cautand adanc in cufarul de mistere a lumii, am descoperit faptul ca si in somn, noi traim la fel de activ ca in viata normala si asta se face datorita viselor pe care le avem. Specialistii sustin ca din momentul in care o persoana adoarme, aceasta patrunde in lumea unor vise care se succed fara o anumita legatura si care ne influenteaza atat somnul cat si modul in care vom actiona a doua zi.

In acelasi timp visele pe care le avem si pe care foarte rar ni le amintim dupa momentul trezirii prezinta si o anumita semnificatie la care ar trebui sa fim atenti.

In randurile urmatoare va prezentam interpretarea viselor cele mai comune.

Astfel, se spune ca daca visezi cani care te ataca inseamna ca esti inconjurat de dusmani ascunsi care asemanator cainilor din vis, abia asteapta sa te atace.

Daca vizezi ca te saruti, atunci inseamana ca te asteapta o perioada fericita in care o sa predomine sfera sentimentala si care o sa te influenteze pe tot parcursul vietii tale. Atunci cand in visul tau apare o mireasa, ar trebuii sa acorzi mai multa atentie sanatatii si sa ai grija cu orice element care ar putea sa te accidenteze sau sa-ti lezeze sanatatea.

Indiferent de ceea ce visam, trebuie sa stii ca noaptile noastre sunt destul de alerte, pline de stari si sentimente care ne fac sa radem sau sa plangem. Chiar daca nu toate raman intiparite in memoria noastra, visele reprezinta punti de speranta intre realitate si…sub constiinta.

GD Star Rating
loading...
Visele - Viata noastra nocturna, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns