Cele mai comune 5 vise

1. Animalele reprezinta de multe ori o parte a psihicului dvs. care se simte legat de natura si de supravietuire. Urmarit de un pradator, sugereaza ca te ascunzi de emotii reprimate, cum ar fi frica sau agresiunea.

2. Bebelusii pot simboliza dorinta de a produce urmasi, sau propria vulnerabilitate, nevoia de a se simte iubit. De asemenea, poate semnifica un nou inceput.

3. Urmarit, este una dintre cele mai frecvente simboluri in vis. Acesta inseamna ca te simti amenintat, deci reflecta la cine te urmareste si de ce sunt o posibila amenintare.

4. Visul in care iti cad dintii semnifica in traditia populara, moartea cuiva. In cazul in care te dor dintii in timp ce iti cad, inseamna ca persoana decedata iti este apropiata si vei fi afectat. In cazul in care nu te dor, inseamna ca persoana care moare nu inseamna mare lucru pentru tine si nu vei fi afectat de aceasta veste.

5. Visele cu paianjeni. Paianjenii sunt asociati cu manipularea , iar aparitia lor in visele noastre inseamna ca cel care a avut acest vis este manipulat sau urmeaza sa fie manipulat de cineva.

GD Star Rating
loading...
Cele mai comune 5 vise, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns