Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab

Platforma Playstation 3 are inca un super-joc disponibil: LittleBigPlanet 3

Dupa ce jocul LittleBigPlanet 2 a fost lansat pe Playstation 3, in 2011 si s-a bucurat de un real succes, producatorii s-au gandit sa lanseze si LittleBigPlanet 3, fiind un joc destul de popular in randul adolescentilor si nu numai, acesta va fi disponibil si pe consola de Jocuri Playstation 3, pana acum singurii care detineau acest joc era consola de jocuri Sony. Dezvaluirea disponibilitatii jocului pe platforma Playstation a fost facuta pentru PS4 cu ocazia unei conferinte de presa pentru Electronic Entertainment Expo 2014.

In cadrul conferintei producatorii jocului au dezvaluit cateva din noile calitati ale personajului principal Sackboy, in noua versiune acesta va sari si va zbura peste ziduri, vor aparea personaje noi care se vor numi Oddsock si Swoop, acestia au abilitati unice. Noile abilitati ale protagonistului si aparitia unor personaje vor face ca jocul sa devina mult mai complex si mai incitant, fapt pentru care se estimeaza ca incasarile vor fi mult mai mari decat cele pe care le-a inregistrat fratele mai mare. Noua versiune de joc va fi disponibila la inceputul lunii noiembrie, 2014, in cadrul evenimentului E3 2014.

Pe Playstation 3 mai pot fi gasite jocuri precum Oddworld: Abe’s Oddysee – New ‘n’ Tasty, Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Pac-Man And the Ghostly Adventures 2, Sherlock Holmes: Crimes & Punishments , toate acestea au fost anuntate tot in cadrul evenimentului E3 2014.

Noul sistem de operare Android 4.4.2 KitKat este disponibil de acum si pe Galaxy Tab 3.7.0

Se pare ca cei de la Google devin pe zi ce trece mai buni, dovedindu-si profesionalismul prin lansarea unui nou sistem de operare si anume Android KitKat 3.7.0, acesta va fi disponibil pe Tabletele Galaxy Tab 3, dandu-le un motiv de bucurie detinatorilor de tablete.

Unul dintre gadget-urile alese de noua versiune de sisitem de operare de la Google este tableta Samsung Galaxy Tab 3.7.0. Android 4.4.2 KitKat careia ii aduce o serie de imbunatatiri importante si care nu face decat sa-i multumeasca in totalitate pe cei care sunt fascinati de tehnologie si din cand in cand bug-urile le mai dadeau batai de cap.

O prima imbunatatire pe care o aduce noul sistem de operare tabletei este accesarea camerei foto chiar daca ecranul acesteia este inchis si mai multi Emoji.

Un alt aspect important este ca iti ofera posibilitatea de a scoate diverse documente la imprimanta prin intermediului internetului, Wi-fi, dar si Bluetooth, tot cu ajutorul lui Android 4.4.2 KitKat vor fi introduse bare de status si de navigare translucide.

Vestea mai putin imbucuratoare este ca aceasta versiune de Android al carui cod este T217SVPUBNE7, nu este valabila la noi in tara, ci doar pe tabletele Samsung din SUA, probabil nu va trece mult timp pana cand tabletele din Romania se vor bucura si ele de beneficiile lui Android 4.4.2 KitKat.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 a fost selectata de a beneficia de noul sistem de operare, deoarece a fost lansata la sfarsitul lunii aprilie 2013, dimensiunile ecranelor acestor tablete sunt de 7,8 respectiv 10,1 inchi.

GD Star Rating
loading...
Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns