In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9

Nici nu a aparut bine varianta M8 ca cei de la HTC vor lansa vor lansa noua versiune HTC One M9. Desi nu au trecut nici 3luni de cand a fost lansat HTC M8, cei de la HTC au deja in plan lansarea lui HTC One M9, aceasta este o strategie de marketing, profintand de succesul pe care il are M8 prin lansarea lui M9, ceea ce ar putea spori considerabil incasarile, desi nu este nevoie deoarece este un gadget care se bucura de pozitia de lider peste tot, mai ales in Taiwan.

Se zvoneste ca lansarea noului gadget HTC One M9 va avea loc la inceputului anului 2015, odata cu M9 Prime. Motivul pentru care a fost anulata aparitia pe piata a lui M8 Prime a fost chiar, dubla-lansare care are luc la inceputul anului viitor, scopul acestora nefiind acela de a-i plictisi pe pasionatii de gadget-uri prin multiple lansari care nu sunt relevante, ei vor sa aduca si imbunatatiri care sa fie apreciate.

Noutatile pe care ni le aduc HTC One M9 si M9 Prime vizeaza rezistenta acestora la apa si praf. Au fost aduse modificari si la nivelul ecranului, dimensiunea acestora fiind marita cu cativa inchi, hardware-ul este si el substituit de un procesor Snapdragon 805, pe langa acestea vor avea multe alte functii noi, dar din pacate producatorii nu au vrut sa le dezavaluie, pastrand tacerea pentru ca surpriza sa fie mult mai mare.

GD Star Rating
loading...
In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns