Combaterea viespilor in mod natural

Fabricate din materiale de inalta calitate, cu orificii special concepute, profesionistii in dezinsectie vor plasa strategic capcane in jurul proprietatii dumneavoastra unde viespile se hranesc in mod obisnuit. Aceste zone includ barurile in aer liber, gradini, zone de alimentare in exterior, langa terase si zone de joaca pentru copii.

In plus, fata de capcane, specialistii pot oferi spray-uri organice ca o optiune de protectie. La fel ca pesticidele chimice, spray-urile organice sunt aplicate direct la cuiburile de viespi si pot lucra rapid pentru a indepartarea acestora. Spre deosebire de pesticidele chimice, cu toate acestea, spray-urile organice ofera proprietarilor de case o liniste necesara, in ceea ce priveste impactul asupra sanatatii lor, solului, si mediului in general.

De obicei, cuiburile tratate sunt indepartate dupa pulverizare. Acest lucru asigura ca viespile nu se intorc si sunt, de asemenea, eliminate de indata ce intra in cuib. In plus, viespile care se intorc pentru a gasi locul lor de origine vor construi in mod tipic unul nou. Lasand tratate cuiburile de viespe care se aflau initial, profesionistii in gestionarea daunatorilor pot aplica o masura de control eficient pentru viitor.

Cele mai dificile cuiburi de viespi de eliminat sunt cele situate in interiorul zidurilor. Daca auziti in mod concentrat si nestimulat un zumzet sau sunete din interiorul unui perete, cel mai bun mod de a proceda este de a apela imediat o companie de combatere a daunatorilor, ca si DDD. Daunele grave se poate face de catre viespile care formeaza cuiburile pe partea interioara a peretilor. Nu faceti greseala de a incerca sa omorati orice s-ar putea vedea in afara zidului. Acest lucru va avea ca rezultat doar ca viespile ramase sa se deplaseze mai departe in perete si partile adiacente din lemn. O alta greseala pe care de multe ori oamenii o fac este folosirea unui spray cu aerosoli in aceasta situatie.

GD Star Rating
loading...
Combaterea viespilor in mod natural, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns