Uita de problemele privind administrarea blocului

Consideram ca nu gresim atunci cand spunem ca oricui i-ar placea sa locuiasca intr-un bloc de apartamente unde sa nu aiba grija reviziei liftului sau curateniei pe scara sau a platilor catre furnizori. Iar Kondominium si-a realizat oferta exact pentru a va oferi acest lucru.

Intr-o lume a grabei, in care toata lumea alearga dupa bunastare si dupa recunoastere profesionala, ultimul lucru pe care ar trebui sa il mai faceti ar fi sa chemati un instalator pentru ca s-a spart o teava la subsolul blocului si sa ii tineti lanterna acestuia ca sa poata vedea mai bine in spatele tevii. Sau sa alergati cu facturile de la furnizori in mana de la o casierie la alta pentru a le achita.

Nu este nevoie sa faceti dumneavoastra acest lucru, pentru ca se ocupa Kondominium de problemele si neplacerile aparute in blocul in care locuiti. Iar serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate si sunt furnizate de persoane cu experienta si cu studii superioare.

Pachetele care va sunt puse la dispozitie se potrivesc exact pe ceea ce aveti nevoie. Pachetul necesar daca doriti sa uitati ca blocul are nevoie de intretinere si ca sunt facturi de platit la furnizori, este Pachetul Kondominium. Acesta contine toate serviciile de care aveti nevoie: contabile, financiare, de casierie si administrative.

Serviciile cuprinse de acest pachet contin, printre altele, intocmirea unor liste lunare care sa evidentieze intretinerea pentru fiecare apartament in parte si penalitatile de intarziere a platii, centralizarea a cat de multa apa rece sau calda s-a consumat si a numarului de persoane care locuieste in fiecare apartament, evidenta platilor catre furnizori si relatia cu banca unde Asociatia are deschis cont, rapoarte privitoare la sumele stranse si a celor cheltuite in fondul de rulment si altele.

Vezi si:  Principalele concepte in scrierea unei dizertatii de calitate

Si pentru ca aceste servicii nu acopera tot ceea ce aveti nevoie de la un administrator de bloc, Kondominium a completat aceste servicii contabile cu altele de ordin financiar si de casierie precum desemnarea unui casier, incasarea lunara a banilor pe intretinere conform listelor intocmite si emiterea de chitante pentru aceste sume, predarea acestor bani catre Presedintele Asociatiei sau, acolo unde exista, depunerea banilor in contul bancar deschis pe numele Asociatiei si asa mai departe.

GD Star Rating
loading...
Uita de problemele privind administrarea blocului, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns