Pachetul Kondominium

Pentru a completa lista de servicii puse la dispozitie de firma de administrare cladiri de apartamente si cuprinse de Pachetul Kondominium, au mai fost adaugate si serviciile de tip administrativ si tehnic. Aceste activitati cuprind verificarea periodica a zonelor de utilizare in comun, adica a ghenelor, a subsolului si a casei scarii, inclusiv a personalului care se ocupa cu curatenia in aceste zone, verificarea periodica a liftului pentru a se asigura ca este in stare buna de functionare, aprovizionarea cu produse si materiale pentru curatenie, distribuirea fisele de calcul individuale pe apartament si lista poate continua.

Acest pachet este foarte cuprinzator si totusi, in ciuda acestui fapt, Kondominium a mai gandit cateva optiuni suplimentare pentru care puteti opta, cum ar fi intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale sau serviciile juridice.

Avantajul acestui pachet este ca echipa profesionista care se ocupa de administrarea blocului este intotdeauna pregatita sa se ocupe de toate problemele care ar putea sa apara si niciodata nu va fi depasita de situatie. Si in plus, pretul pe care il veti plati pentru toate aceste servicii este cel mai mic de pe piata. Astfel dvs. veti fi mereu in avantaj: castigati si ca pret si ca timp. Aflati mai multe despre ce contine pachetul Kondominium dand click aici.

GD Star Rating
loading...
Pachetul Kondominium, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns