Cum alegem fotograful de nunta in 5 etape

Cum alegem fotograful de nunta? Urmeaza si tu aceste etape esentiale pentru a gasi fotograful de nunta ideal.


Defineste stilul si bugetul

Este foarte important sa te cunosti bine pentru a descoperi stilul care ti se potriveste cel mai bine. Pozele de nunta trebuie sa reflecte cine esti cu adevarat, atat individual cat si in cuplu. Vei avea o nunta traditionala, o nunta moderna sau una in care vei pune accentul pe stilul natural? In functie de raspunsul la aceste intrebari vei reusi sa definesti un stil. In privinta bugetului, este important sa cunosti bugetul alocat fiecarei parti a nuntii, de la meniu la poze.

Incepe cautarile

Odata stilul nuntii ales si, drept urmare, campul de cautare redus, te sfatuim sa incepi cautarile macar cu un an inainte, mai ales daca te vei casatori vara si cu cel putin sase luni inainte daca nunta va fi intr-o alta perioada, primavara sau toamna.

Intalnirea cu fotograful

Este extrem de importanta conexiunea dintre tine si fotograf. De aceea, prima intalnire cu el este foarte importanta. Este persoana care va fi alaturi de tine de-a lungul desfasurarii intregii nunti. Ar trebui sa schimbati idei pentru a te asigura de faptul ca acestea corespund cu adevarat personalitatii tale. Pregateste un numar de intrebari pentru a te asigura ca nu uiti nimic la intalnire.

Ia o decizie

Odata ajuns la aceasta etapa trebuie sa iti pui intrebarile potrivite: este ceea ce caut? Imi corespunde acest stil? Dupa aceasta introspectie vei fi in masura sa alegi un profesionist pe placul tau.

Conditiile si contractul

Incearca sa inchei un contract in cele mai bune conditii posibile, dupa ce ati ajuns la un acord, bineinteles. Si, mai ales pentru a evita surprizele neplacute. Trebuie sa detaliati totul in avans: de la numarul de poze facute la post-productie.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns