In cat timp se pot vedea efectele sportului asupra muschilor?

Iata o intrebare pe care si-o pun foarte multe persoane care incep sa faca sport- dupa cat timp apar rezultate vizibile asupra muschilor atunci cand incep sa traga din greu si sa transpire din plin?
Sportul este benefic inainte de toate pentru sanatate, dar uneori este destul de greu cand am inceput sa nu ne uitam cu lupa dupa fiecare schimbare in fata oglinzii. Daca o saptamana de fitness clar inca nu se vad eforturile depuse, unii dispera deoarece nu va efectele nici dupa o luna de sport intens.

Cat trebuie deci sa astepti pentru a vedea efectele sportului asupra muschilor?

Cel putin sase saptamani sunt de parere specialistii. Cu conditia sa faci sport in mod regulat. Cu 3 sedinte pe saptamana se vor resimti efectele benefice ale sportului asupra capacitatilor fizice si mai apoi asupra siluetei. Dupa doua saptamani avem impresia ca putem urca mai usor scarile si vom simti ca sticla cu apa este mult mai usoara.

Dar pentru a face faimoasa poza inainte si dupa trebuie sa astepti macar o luna si jumatate. Nu astepta insa o transformare spectaculoasa. Dar vei simti un plus de tonicitate si senzatia ca hainele nu te mai strang. Intre 3 si 6 luni vor incepe sa se vada si unele schimbari notabile.
Dar aceste lucruri depind, bineinteles, de varsta, de sex, de trecutul sportiv si de alimentatie, bineinteles, care trebuie sa completeze activitatea sportiva. Mizeaza pe activitatile care iti vor intari muschii pentru a-i redefini si sculpta putin si adauga si putin cardio pentru a pierde si din grasime.

40% reprezinta sportul si 60% alimentatia atunci cand vrei sa obtii cea mai frumoasa silueta. Daca vrei rezultate rapide, alimentatia este deci un factor extrem de important. Iata secretul unei transformari durabile.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns