Ce facem atunci cand am depasit spatiul pentru hosting alocat pe server

Indiferent ca apelam la gazduire web pe server dedicat sau VPS, trebuie sa ne asiguram ca am ales corect cantitatea de spatiu pe disk si memoria, pentru a nu ne trezi cu surprize de genul: avem nevoie de mai mult loc pentru date dar spatiul nu ne permite. Din cauza neconcordantei dintre nevoie si realitate, apar erori si imposibilitatea incarcarii domeniului web respectiv.

Din cauza faptului ca e posibil sa retinem cantitati mari de e-mailuri din cauza setarii in contul cPanel a optiunii Catch All in modul activ, serverul stocheaza automat e-mailurile. Solutia este simpla: golirea casutei de e-mail sau cel putin stergerea definitiva a datelor inutile si, de scadere a cantitatii spatiului de stocare pentru e-mailuri la mai putini MB. O alta problema ar fi utilizarea directorului html in mod intens, ceea ce este determinat de optiunea de logging activata si fisierele temporare care trebuie sterse. O alta situatie care se pune in discutie este stocarea back-upurilor, care sunt salvate in „Home”. Sugestia corecta ar fi copierea back-upului in alta locatie, cand site-ul este, inca, offline si stergerea lui definitiva din Home.

Este important sa fim atenti la ceea ce achizitionam pentru a nu ne trezi ca spatiul din pachetul de gazduire nu este corespunzator cu scopul site-ului. Mai mult, e nevoie sa fim atenti si la cum si se salvam in contul nostru de hosting pentru ca apar supraincarcari care incetinesc si creaza erori.

GD Star Rating
loading...
Ce facem atunci cand am depasit spatiul pentru hosting alocat pe server, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns