Bitcoin-Shop.ro este locul unde afli tot ceea ce te intereseaza in materie de moneda digitala Bitcoin

bit coinPlatforma Bitcoin-Shop.ro este un site ce a aparut in forma actuala de putin timp pe piata din Romania, dar care s-a impus deja prin profesionalismul si implicarea de care a dat dovada. Bitcoin Shop este un exchange valutar online, unde cei interesati pot converti valuta clasica in bani virtuali, adica in moneda digitala Bitcoin. Procesul poate fi facut si in sens invers, adica aici poti converti bitcoinii in lei, pentru a-i putea transforma in lichiditati.

Bitcoin-Shop.ro este asadar un loc destinat tuturor celor ce doresc sa intre pe piata monedelor digitale si sa profite de posibilitatile nenumarate pe care le ofera acestea. Siguranta si increderea pe care Bitcoin Shop le ofera clientilor sai reflecta valorile ce stau la baza acestei idei, valori pe care le respecta cu strictete.

Desi este un produs relativ nou pe piata de profil din tara noastra, acest exchange a reusit deja sa se impuna in domeniu datorita serviciilor profesioniste pe care le ofera, a stilului eficient de lucru si a implicarii echipei din spatele site-ului. Pentru ca Bitcoin Shop nu este doar un site, el este o interfata intre publicul doritor si cei ce fac asta de multi ani si care deja cunosc toate detaliile legate de aceasta noua moneda.
Pentru a fi usor de folosit de catre oricine, Bitcoin-Shop.ro are un meniu foarte simplu si intuitiv.

Pentru a plasa o comanda de a vinde bitcoini sau de cumparare a monedei o persoana trebuie sa isi creeze un cont de utilizator, pentru care va da cateva date de autentificare. Platforma il va directiona usor spre etapa urmatoare, adica spre pagina unde poate converti lei in Bitcoin ori pentru a vinde aceste monede digitale, transformandu-le in lei.

Tocmai acest traseu intuitiv si extrem de simplu a atras pana in prezent un numar mare de clienti, care au tranzactionat in repetate randuri. In plus, faptul ca Bitcoin Shop nu este o piata unde vanzatorul isi intalneste cumparatorul, ci este un exchange unde schimbul se face doar intre platforma si utilizator, fara o terta persoana implicata a atras un plus de incredere si rapiditate. Bitcoin Shop a dus acest proces la un nou nivel, contactand fiecare client dupa plasarea de catre acesta a comenzii si ghidandu-l pana la finalizarea tranzactiei.
Bitcoin este prima moneda digitala criptata ce a aparut la nivel mondial, primele date fiind facute publice in anul 2009. De atunci pana in prezent a cunoscut o crestere constanta, atat in ceea ce priveste numarul si valoarea sa de piata, cat si in ceea ce priveste interesul si increderea oamenilor. In prezent, ea a ajuns sa fie folosita pentru a tranzactiona bunuri si servicii de orice natura, atat in mediul online cat si in viata de zi cu zi.

Transferarea de bitcoini se face simplu si rapid intre doua portofele electronice, prin introducerea unei adrese sau prin citirea unui QR code din aplicatie.

Salvează

GD Star Rating
loading...
Bitcoin-Shop.ro este locul unde afli tot ceea ce te intereseaza in materie de moneda digitala Bitcoin, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns