Prestari servicii

| Servicii | septembrie 28, 2012

Contractarea serviciilor

Multi dintre noi isi pun probleme in privinta contractarii unor diferite servicii impecabile, in domenii variate cum ar fi meditatii care privesc materiile esentiale in cadrul invatamantului superior si primar, diferite vouchere care acopera o mare arie a cerintei pietei, antrenamente particulare ale unor sporturi de performanta, scoala de soferi si multe altele. E destul de greu sa gasim aceste servicii daca nu beneficiem de un suport sigur care ne poate oferi datele exacte in ceea ce priveste dorinta, sau necesitatea pe care o avem in momentul respectiv. Astfel apar initial anunturile publicitare.

Strigari in agora sau un click pe internet

In vremurile trecute, chiar in perioada romanilor si chiar in statul nostru, modalitatea prin care faceam cunoscute serviciile sau ofertele pe care suntem dispusi sa le prestam, daruim, se faceau prin anumite strigari, in zilele de sarbatoare sau in duminicile de targ. Se ofereau servicii, imobiliare si mai ales sclavi. Aceea era societatea din trecut, acum am evoluat, anunturile au ramas dar sub o alta forma, continutul fiind in adancime acelasi(exceptand vanzarea sclavilor, care de multe ori survenea datorita datoriilor pe care in calitatea de oameni liberi le dobandeau in timp, aflandus-se in incapacitate de a acoperi datoriile, persoanele in cauza cadeau in sclavie, si erau vandute asemenea unor simple obiecte). Am trecut de perioada celor 3 strigari in targ sau in agora, si am ajuns la anunturile scrise postate in centrul orasului, respectiv al localitatii, indiferent care ar fi marimea acesteia, de obicei pe tabela centrului cultural, al postei sau chiar al sectiei de politie. Timpul trece iar perspectiva se dezvolta. Devenim comozi, dorim sa beneficem de servicii fara a depune foarte mari eforturi, cu cat este mai lejer, cu atat este mai bine.

Apare ziarul drept principala sursa de informare a maselor, cu informatii incadrate in tiparele veridicului, nu doar simple randuri scrise cu scopul de a umple randurile si paginile. Pe langa clasicele stiri pe care ni le ofera ziarul, apare o noua rubrica : mica publicitate, care, are ca principal target anunturile publicitare din diferite domenii, in mod special imobiliarele (vanzare, cumparare, schimb, inchiriere). Pe langa acestea apare o noua coloana cu prestari servicii: tot ceea ce va trece prin minte, gasiti in cadrul acestor anunturi, iar preturile oferite difera, in functie de calitate. Daca sunteti interesati in a procura un serviciu calitativ, trebuie sa cautati cu o atentie sporita, insa, in mod cert veti obtine ceea ce v-ati dorit.

Tehnologia avanseaza impreuna cu modalitata noastra de gandire si astfel intervine internetul. Internetul pare in zilele noastre un serviciu obisnuit, insa, in faza initiala era un lux de care beneficiau doar persoanele cu o stare materiala mai mult decat buna. (Exceptand faptul ca armata americana se folosea de aceasta modalitate de comunicare a informatiilor inainte ca perceptia umana sa poata accepta o astfel de revelatie). Acum, pentru ca sunte comozi si nu mai dorim sa platim in plus pentru un ziar cu anunturi publicitare de la chioscul din coltul strazii, apelam la internet. Anunturile publicitare sunt mai numeroase in aria online deoarece s-a facut un studiu conform caruia tot mai multe persoane beneficiaza de internet, si este mult mai accesibil sa apelam la anunturi publicitare online, decat sa cautam ziare. Mai mult, am constatat ca multe dintre ziare sunt afiliate cu diferite site-uri sau chiar sunt reprezentate in domeniul online astfel incat daca un anunt se gaseste in suportul scris (ziar) cu siguranta va fi gasit si in aria electronica (chiar, in acest domeniu pe internet sunt gasite mai multe informatii decat in ziar).

 

Arie vasta, servicii variate

Si pentru ca am dezvoltat mai mult o latura, teoretica, introductiva, in urmatoarele randuri va vom oferi informatii cu privire la aceste nise mai micute de prestari servicii.

Vom incepe cu o tema mai controversata, datata cu mult timp in urma, si anume tarotul cartomantia, clarviziunea si prezicerea. Problemele secolului XXI au determinat multi dintre cei mai onorabil cetateni sa apeleze la astfel de servicii unele din ele foarte costisitoare pentru salariul unei persoane obisnuite, un salariu minim pe economie. Sunt persoane care cred in vrajitorie si astfel de notiuni respinse de persoanele mai realiste, insa, cei care sunt mai slabi de caracter pentru a evita problemele cotidiene apeleaza la astfel de servicii. Astfel, la cea mai mica privire in ziar, vom constata ca aceste servicii sunt tot mai promovate, si incredibil, tot mai cautate, in ciuda faptului ca nu au o baza palpabila, veridica.

Se pune mare accent pe frumusete, mai ales din perspectiva femeilor, iar cei care stiu sa dezvolte aceasta latura antreprenoriala, profita tot mai mult. Ce femeie nu adora o manichiura sau o pedichiura frumos realizata ? Fie ca optati pentru clasica manichiura sau unghiile cu gel, ofertele variaza, si cu cat aduceti mai multe prietene cu dumneavoastra cu atat beneficiati de mai multe reduceri. Anunturile publicitare online sunt realizate de asa natura incat sa va atraga prin propunerile pe care le ofera, iar unele preturi sunt direct proportionale cu serviciile de care beneficiati.

De asemenea, mica publicitate ofera prestari servicii in materiea intretinerii locuintelor, respectiv instalatii sanitare sau electrice. Sunt oferite servicii in regim urgent, iar in functie de timpul in care se actioneaza si de calitatea muncii depuse de cei la care ati apelat, veti plati o valoare mai mare sau mai redusa. Este foarte probabil sa gasiti servicii calitative si la preturi reduse oferite de adevaratii meseriasi, care datorita varstei mai inaintate sunt dati deoparte de marile firme specializate in domeniu, care cauta forta de munca ieftina, chiar daca rezultatele obtinute ulterior sunt reduse calitativ.

V-am enuntat cateva dintre serviciile care au acaparat piata in materie de mica publicitate din ziar sau domeniul online. Aveti grija la cine apelati si nu oferiti plata inainte ca lucrarea care urmeaza sa va fie oferita nu este finalizata. Riscati sa fiti inselati pentru ca de multe ori aceste servicii sunt oferite in absenta unui contract serios, practic singura baza pe care o aveti fiind cuvantul persoanei care este dispusa sa va serveasca.

GD Star Rating
loading...
Prestari servicii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1,580 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive