Rubrici pentru femei in ziare

Mass-media

Societatea secolului XXI consta intr-un urias salt de la omul retras, canalizat asupra unor activitati rudimentare ce ii pot asigura existenta pe Pamant de pe o zi pe alta, cu interesul de a se dezvolta, de a ajuta, de a detine in patrimoniu tot mai multe obiecte valoroase, fie de dragul de a se mandri, sau doar pentru a asigura o existenta viitoare linistita, o stabilitate economica nedeterminata. De aceea, pentru a-si indeplini scopurile pe care le-am mentionat anterior, omul se documenteaza prin diferite canale de informare : ziare, televiziune, si mai nou internetul.

Pentru ca internetul a inceput sa devina o utilitate nelipsita din orice camin, informarea a inceput sa capete caracteristici cibernetice asftel incat cu un abonament la internet, prin intermediul unor programe speciale putem vizualiza posturile noastre TV favorite. Cei cararora totusi le place sa trieze informatiile prefera domeniul ziare online. Aceste „ziare” reprezinta sursa scrisa de informatii in mediul online, fiind mult mai practice si mult mai complete din punct de vedere al cantitatii de informatii pe care il ofera, intr-o perioada foarte scurta. Desigur, este bine ca atunci cand alegeti sa cititi un ziar, sa fie o sursa sigura si nu doar simple informatii cu scop comercial, care se dovedesc a fi lipsite de veridicitate.

 

Trecut si viitor

Si pentru ca inca din perioada romana femeile au inceput un amplu proces de emancipare, s-a ajuns ca acum, in virtutea egalitatii promovate de Revolutia franceza, femeile sa fie considerate egale in drepturi si obligatii cu barbatii, fiind considerate apte sa exercite aproape toate sarcinile pe care acestia le indeplinesc, fie ele chiar si de ordin militar. Cu toate ca acea conceptie veche in virtutea careia femeia este considerata o fiinta obstaculata mintal, teoretic nu mai este aplicabila, in practica, se constata ca inca mai exista discriminari de aceasta natura. De aceea, multe femei incearca sa dovedeasca pe zi ce trece aptitudinile de care dispun, uneori chiar superioare barbatilor. Avand in centru aceasta idee sunt create ziare online specializate pe acest domeniu sau care au introduse rubrici speciale dedicate documentarii si anumitor necesitati ale femeilor.

Vezi si:  Catalogul online cu oferte si promotii

Sanatate, dieta si un aspect fizic de invidiat

Una dintre pricipalele rubrici sunt cele legate de sanatate si diete. Stim ca pentru a va plia intr-o societate fara a fi judecati datorita kilogramelor sau aspectului fizic, trebuie sa va incadrati in tiparele cerute, astfel riscam sa fim marginalizati, concediati, fara a realiza care este motivul, si nu din lipsa interesului sau a calitatii efective a muncii pe care o prestati, ci pur si simplu modul in care va prezentati din punct de vedere al acestui aspect fizic dorit. Femeile sunt foarte canalizate pe o astfel de tema, de aceea, multe din ziare online ofera informatii gratuitite cu privire la alimentatia zilnica si miscarea pe care trebuie sa o depuneti in vederea mentinerii unei anumite greutati sau pentru a pierde cateva kilograme in plus.

 

Noutati si iar noutati

De asemenea, reprezentantelor sexului frumos le place sa fie la curent cu ultimele noutati in materie de cosmetice, si pentru ca tendintele mereu se schimba, ele trebuie sa isi faca „temele” pentru a fi cat mai chic, in functie de culorile sezonului, produsele noi aparute, si mai ales tendintele propuse de marii creatori de moda in materie vestimentara si parfumerie. Pentru multe dintre doamne, imaginea este un punct in plus pentru a se impune si a demonstra care este capacitatea sa de a rezolva problemele in domeniul in care este specializata.

Pentru o femeie de succes este destul de dificil sa se face remarcata prin aptitudini in societate, de acceea pluseaza pe latura de frumusete. In functie de bugetul fiecareia, vedem haine de top, sau haine care se incadreaza in tendinte dar nu apartin unor reprezentati de marca. Intr-un final este important sa se descurce, cu sau fara acele pieste haute-couture.

Vezi si:  I-drpciv vine in ajutorul soferilor cu o functie noua de calcul al distantelor rutiere

Acestea au fost doar cateva exemple ale datelor oferite de multe dintre ziarele online de seama. Restul va ramane dumneavoastra, sa triati, sa alegeti, sa apereciati sau sa criticati. Nu uitati ca multe dintre aceste sfaturi va vor fi mai mult decat folositoare pe viitor. Click aici pentru a cici mai multe informatii noi, doar in Ziarul Click!

GD Star Rating
loading...
Rubrici pentru femei in ziare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns