Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista

Scoala Meru Organic Beauty cu sediul in Bucuresti, strada Naum Ramniceanu numarul 35, a lansat primul curs cu modul special de cosmetica naturista. MeruBeauty isi propune si pentru aceasta luna formarea unor grupe alcatuite dintr-un numar restrans de cursanti cu scopul pastrarii unui nivel ridicat de performanta. In general numarul restrans din cadrul grupelor ofera posibilitatea unei mai bune aplicari a cunostintelor in cadrul sesiunilor de practica. Inscrierile la primul curs cu modul de cosmetica naturista se pot face la sediul scolii sau online ori la numarul de telefon disponibil pe site.

Totodata in cadrul scolii se poate opta pentru grupe de seral sau week end. Aceasta masura vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc inscrierea la un astfel de curs sau perfectionarea in domeniu dar programul din timpul saptamanii nu le permite. Flexibilitatea de care da dovada scoala Meru Organic Beauty reprezinta un adevarat beneficiu pentru cei interesati de absolvirea unor cursuri de cosmetica naturista. Aparatura profesionala pusa la dispozitia cursantilor este moderna, noua si de calitate.

De asemenea scoala de cosmetica MeruBeauty se remarca datorita trainerilor sai acreditati care detin o bogata experienta in formarea de noi profesionisti. Totodatain cadrul scolii, sesiunile de practica ofera un numar mare de modele, astfel incat sa se poate asigura cursantilor diversitateatipurilor de ten si solutiile necesarepentru tratarea acestora. Ambientul este cald, placut si confortabil, propice pentru desfasurarea in conditii optime a cursurilor de cosmetica naturista. Situata central, scola MeruBeauty este usor de localizat si la indemana tuturor indiferent de zona de rezidenta.

Scoala de cosmetic a a pregatit special acest modul de cosmetica naturista pentru a veni in intampinarea necesitatilor reale ce se manifesta in piata. Dorinta tot mai pregnanta a publicului de a evita produsele chimice si de a se orienta spre cele naturiste a generat noi preocupari. Nevoia de adaptare la noile trenduri ale celor mai multi dintre cosmeticieni sau asimilarea acestor noi cunostinte de catre noi profesionisti in domeniu au dus la dezvoltarea modulului de cosmetica naturista propus de Meru Organic Beauty.

Prima scoala cu modul special de cosmetica naturista utilizeaza produse cosmetice profesionale naturale si bio, folosite ca materiale de lucru pentru practica. Scoala este pregatita a oferi pentru prima oara grupe speciale pentru barbati la cursuri de cosmetica. Acest lucru ofera oportunitatea practicarii acestei meserii , pana nu demult exlusiv a femeilor, si acelor barbati ce simt chemare pentru acest domeniu. Beneficiu major oferit de scoala Meru Organic Beauty este acela ca ofera atat asistenta la angajare cat si indrumare sau suport pentru deschiderea sau managementul unui cabinet cosmetic sau de masaj. Diplomele sunt emise de de ANC, Ministerul Muncii, respectiv Ministerul Educatiei si sunt recunoscute atat national cat si international.

http://www.merubeauty.ro/scoala-de-cosmetica/cursuri/curs-cosmetica/

GD Star Rating
loading...
Scoala Meru Organic Beauty lanseaza primul curs de cosmetica naturista, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns