5 dintre avantajele scolii MeruBeauty

| Servicii | martie 16, 2013

Scoala Meru Organic Beauty este in primul rand prima scoala care a introdus modulul special de cosmetica naturista. Acest fapt  confera  o noua dimensiune  pregatirii generatiilor viitoare de profesionisti. Aliniata noilor tendinte in domeniu, MeruBeauty intampina pe toti cursantii sai cu materiale  de actualitate atent pregatite. Suportul de curs este realizat intr-o maniera simpla, usor de asimilat, capabil a oferi  setul de cunostinte necesare oricarui debut in domeniu. Materialele utilizate in sesiunile de practica sunt produsele cosmetice profesioniste, naturale si bio.

Cursurile de calificare in meseriile de cosmetician si tehnician masseur sunt acreditate si autorizate de ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diplomele, eliberate de ANC, Ministerul Muncii, respectiv Ministerul Educatieisunt recunoscute national si international. Cursurile din cadrul scolii sunt sustinute de traineri cu o bogata experienta in formarea de tineri profesionisti.  Pasiunea si implicarea formatorilor scolii Meru Organic Beauty contribuie la cresterea performantei de invatare a tinerilor cursanti. Cursurile se adreseaza deopotriva atat celor care doresc o calificare in domeniu cat si acelor ce urmaresc sa se perfectioneze continuu.

Locatia scolii Meru Organic Beauty poate fi considerata un avantaj in plus oferit tuturor cursantilor sai. Aflata intr-o zona centrala, poate fi usor de localizat si la indemana celor care vor sa urmeaze cursurile de calificare ale acestei scoli. Zona se bucura de o buna reputatie si poate fi usor de accesat chiar si cu mijloacele publice de transport. In imediata vecinatate a zonei Perla Dorobanti, MeruBeauty isi desfasoara cursurile intr-o cladire deosebita ce apartine zonei vechi a Bucurestiului. Salile de curs sunt dotate cu aparatura moderna noua si de calitate.

De asemenea posibilitatea frecventarii cursurilor de calificare atat dimineata cat si in week end oferita de MeruBeauty reprezinta un alt beneficiu. Mai mult, scoala Meru Organis Beauty creaza grupe de seral pentru cei care nu dispun de timp in cursul zilei. Astfel scoala de cosmetica si masaj vine in sprijinul cursantilor sai cu reale solutii. Din grija si consideratie pentru toti cei inscrisi la cursurile sale, MeruBeauty genereaza alternative menite sa creasca nivelul de satisfactie al cursantilor sai. De aceea, flexibilitatea de care a dat dovada scoala MeruBeauty de-a lungul activitatii sale este inca un fapt ce a situat-o in zona de preferinta a celor mai multi.

Un alt avantaj generat de Scoala Meru Organic Beauty este acela ca organizeaza cursuri de calificare cu posibilitatea platii esalonate. Plata in rate a cursurilor de cosmetician si tehnician maseur reprezinta o consecinta a preocuparii scolii MeruBeauty fata de cresterea gradului de multumire a cursantilor sai. O masura ce vizeaza totodata rentabilitatea, plata in transe a cursurilor de calificare poate fi oportuna si in cazul celor ce dispun de bugete mai reduse alocate dezvoltarii profesionale. Asadar, cursurile de tehnician maseur sau de cosmetica si machiaj sustinute de scoala Meru Organic Beauty pot fi destul de accesibile in multe cazuri datorita politicilor de rentabilitate ce au in centrul lor cursantul.

GD Star Rating
loading...
5 dintre avantajele scolii MeruBeauty, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,637 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive