Catalogul online cu oferte si promotii

Catalog online al hypermarketului – Publicitate pentru magazin si avantaj pentru client

De cate ori mergem la cumparaturi si ne “pierdem” printre rafturile hypermarketului in cautarea produselor de care avem nevoie? Cred ca in aceasta situatie am fost fiecare dintre noi cel putin o data.

Un lucru pe care multi il fac este sa scrie o lista cu produsele necesare si pe baza acestei liste sa caute in magazin acele produse. Aceasta practica are avantajul ca sti deja la ce sa te opresti si sa cumperi dar nu sti care sunt promotiile active din magazin.

Totusi daca ai sti care dintre produsele necesare ar avea pretul mai mic nu ar fi mai bine, sau ce articole sunt la diferite promotii? Bineinteles ca ar fi bine sa fie mai ieftin sau la “oferta”. Aici intervine supermarketul care pune la dispozitia clientilor un catalog online cu cele mai atractive produse. Astfel, studiind pliantul magazinului sti dinainte care dintre articolele din magazin sunt mai ieftine si te poti orienta mai bine intre multitudinea de produse de pe rafturi.

In acest fel poti vedea de exemplu ce se afla in catalogul cu oferta Lidl, ce promotii sunt la Real sau care produse sunt mai ieftine in oferta de la Kaufland.
Bineinteles, fiecare magazin incearca sa atraga cati mai multi clienti cu ofertele si promotiile lor, de aceea publicarea de cataloage online sau pliante distribuite in locatiile proprii sunt masuri care sa ii faca pe acestia sa le treaca pragul si sa cumpere de la ei.

Vezi si:  Defineste-ti stilul cu Holy fashion

Rasfoind un catalog online al oricarui supermarket sau hypermarket ne facem viata mai usoara in magazin si reusim sa fim la curent si cu cele mai bune promotii si oferte iar cumparaturile nu vor mai fi un stres asa de mare. Reusim sa evitam aglomeratia si mergem direct la produsele care ne intereseaza nemaipierzand timpul cu studierea rafturilor, nestiind ce produs sa punem in cosul de cumparaturi.

Fiecare hypermarket, fie ca vorbim de Lidl, Real, Auchan, Cora, Carrefour, Kaufland sau cele putin mai mici ca Mega Image sau Profi are propriul sau catalog sau pliant online in care isi prezinta cele mai interesante articole si incearca prin acest mod sa isi sporeasca vanzarile. Pe langa acest mod de a-si atrage clienti, pastrarea lor este un alt lucru important pe care magazinele il au in vedere. Acest lucru il incearca prin promotiile si ofertele pe care le practica: preturi mai mici, “pachete” avantajoase gen cumperi un produs si primesti reducere la urmatorul cumparat, oferte 2+1, etc.

Salvează

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns