Afaceri cu produse de iluminat

Magazine unde putem gasi corpuri de iluminat pentru interiorul casei, pentru gradina sau pentru orice spatiu din curte sunt foarte numeroase si cu oferte dintre cele mai interesante. Insa nu sunt multe cele care ofera si solutii de iluminat industrial, pentru magazine, pentru spatii comerciale sau pentru depozite sau hale de productie.

Exista magazine specializate pe acest domeniu, insa, de cele mai multe ori, sunt cunoscute doar pentru cei direct interesati, si exista si acele magazine care ofera atat produse din prima categorie cat si produse de iluminat hale, spatii comerciale, sau locuri publice.

Multi specialisti ar spune ca este important ca un agent comercial specializat in astfel de produse sa se axeze doar pe una dintre categorii, deoarece este mult mai difícil de construit o strategie destinata ambelor categorii de cumparatori. Bineinteles ca ar fi vorba, practic de doua strategii diferite insa, pe de o parte consumatorii individuali si, pe de alta parte, companiile si institutiile care ar putea necesita iluminat pentru spatii industriale, spatii publice, parcuri etc.

Atunci cand un magazin ofera ambele categorii de produse, are multe sanse de a inspira seriozitate si profesionalism consumatoriilor, deoarece acestia vor considera ca firma are cunostinte solide in ceea ce priveste iluminatul, fiind specialista si in iluminatul profesionist al unor incaperi de dimensiuni extraordinar de mari care necesita o atentie deosebita.

Alegerea de a se specializa pe unul dintre cele doua domenii sau de a merge pe ambele piete vine ca urmare a unei analize profunde a situatiei pietei, a capacitatii companiei si a tenditelor previzionate in domeniu. O atentie deosebita poate preintampina un eventual esec pe unul dintre cele doua planuri, ca in orice alt domeniu, de altfel.

Vezi si:  Cinci metode facile prin care poti obtine un loc de munca

Salvează

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns