Descopera ce implica masurile de relaxare de la 1 iunie

Descopera ce implica masurile de relaxare de la 1 iunie

 

Atat presedintele Kalus Iohannis cat si ministrul Ludovic Orban au auntat o serie de masuri de relaxare care vor intra in vigoare incepand cu data de 1 iunie.

Toate aceste decizii vin ca urmare a scaderii numarului de cazuri de imbolnaviri de coronavirus. Numarul de cazuri a scazut treptat si nu a mai depasit cifra de 200 cel putin in ultima perioada. Asta este o veste buna pentru tara noastra mai ales ca am iesit din starea de urgenta si toate cazurile de coronavirus din Romania nu vor putea fi tinute sub control atat de drastic ca pana acum.

   Ce implica toata aceasta relaxare de 1 iunie?

Incepand cu data de 1 iunie se va permite desfasurarea spectacolelor si a concertelor in aer liber. Numarul de participanti la acestea trebuie sa fie de maximum 500 de persoane. Pe langa asta participantii trebuie sa stea la o distanta de cel putin 2 metri unul fata de celalalt si sa poarte masca de protectie. Aceasta distanta trebuie sa fie respectata in plus masca este absolut obligatorie atat la spectacole cat si in marile magazine.

Tot de la 1 iunie se vor redeschise plajele in Romania. Accesul la plaja sa face doar cu conditia ca proprietarii de plaje sa asigure sezlonguri asezate la o distanta de cel putin doi metri unul fata de celalalt.

„Se revine la circulația liberă a persoanelor în interiorul României. Hotelurile sunt deschise, terasele sunt deschise, plajele sunt deschise, evident trebuie să respectăm niște reguli și la plajă, 2 metri între sezlonguri, plajă numai pe sezlong, tocmai pentru a nu se înghesui lumea, reguli și la ieșire și la intrare, astfel încât să nu se creeze busculade pe plajă. Cred că este un prim pas spre normalitate”,  a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Click aici pentru mai multe detalii.

Vezi si:  Gata de expediere - in ce forma puteti primi documentele traduse?

In ceea ce privesc terasele, mesele se vor pozitiona la 2 metri distanta si vor sta maxim 4 persoane la masa. Doar asa lucrurile vor putea fi tinute sub control.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns