Cele mai frumoase insule pe care trebuie neaparat sa le descoperi in 2020

Ape foarte cristaline, nisip alb, soare stralucitor… iata care sunt cele mai frumoase insule pe care trebuie neparat sa le descoperi in anul 2020.

Insula Barbados, Caraibe. Insula Rihanei se afla in mijlocul Caraibelor si este reputata pentru viata sa nocturna animata. Este recomandata pentru apa sa in nuante de turcoaz, pentru carnavalul sau, dar si pentru activitatile culturale de tot felul.

Koh Lipe, Thailanda. O mica insula aflata in partea de sud a Thailandei, Koh Lipe este supranumita si Insula de Hartie, fiind un mic paradis ascuns. Cu cei 700 de locuitori ai sai si foarte putini turisti, se recomanda aceasta insula pentru calmul sau si Sunrise Beach.

Kyushu,, Japonia. A treia insula ca dimensiune din Japonia face parte din cele mai turistice locuri de aici. Dar este si locul ideal pentru a descoperi arhitectura locului, totul sub un climat tropical.

Santorini, Grecia aflata in extremitatea de sud al lantului Insulelor grecesti, Santorini este compusa in intregime din roci vulcanice si are ruine antice, faleze fara sfarsit si cele mai pitoresti satucuri spre marea bucurie a celor car ajung aici.

Bali, Indonezia. Un lucru e sigur- ninmic nu se compara cu Indonezia si cu pestele sau proaspat, pur si simplu delicios. Asta, cu picioarele in nisip si in fata unei privelisti fara pereche. Aici trebuie sa vizitezi neaparat Munduk, cu muntii sai minunati.

Insulele Galapagos, Ecuator. Inscrise in Patrimoniul Mondial Unesco, Insulele Galapagos sunt celebre mai ales pentru fauna lor exceptionala. Trebuie sa descoperi neaparat plaja Puerto Ayora de pe Insula Santa Cruz.

Insula Pastelui, Chile. Cu imensele sale statui Rapa Nui, pentru care este foarte populara, aceasta insula merita sa fie descoperita cat mai repede.

Palawan, Filipine. Se spune ca este cea mai frumoasa insula din lume. Are cel mai fin nisip, ape cristaline si peisaje luxuriante.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns