Ghid turistic pentru Noua Zeelanda

Una dintre cele mai adorat si des vizitate destinatii pentru vacante de vis este Noua Zeelanda. Daca inca nu ati gasit destinatia perfecta pentru vacanta pentru care va pregatiti, va recomandam sa vizitati tara insulara Noua Zeelanda, iar urmatoarele informatii o sa va ajute in organizare.

Informatii utile despre Noua Zeelanda

Noua Zeelanda este o tara insulara alcatuita din 2 insule mari si din mai multe mici. Capitala tarii este Wellington, insa cel mai mare oras este Auckland. Teritoriul tarii este de 268.021 kilometri patrati si traiesc acolo aproape 4,5 milioane de oameni. Clima in aceasta tara este temperat-oceanica, ceea ce inseamna ca vara temperaturile sunt ridicate, insa iernile sunt blande. In acest fel, puteti sa mergeti in  vacante Noua Zeelanda tot anul.

Ghid pentru turisti

Noua Zeelanda atrage foarte multi turisti, in primul rand pentru ca sunt foarte multe zone, unde domina natura si prin urmare veti putea sa cunoasteti detalii utile despre fauna si relieful tarii. Zona muntilor Aoraki Mount Cook sau Mount Dampier. De asemena, alte atracii naturale sunt ghetarii Murchison Mount Tasman si Hooker. La fel, nu trebuie sa uitati nici de parcurile nationale:

– Parcul National Tongariro
– Parcul National Fiorland

Calatorind prin Noua Zeelanda, trebuie sa ajungeti si in Auckland, care este un oras mare, dar potrivit pentru relaxare. Desigur nu trebuie sa uitati nici de capitala Wellington sau de izvoarele de apa termala, unde in timp ce o sa va odihniti, veti putea sa admirati peisaje spectaculoase, care sunt pe placul tuturor.

GD Star Rating
loading...
Ghid turistic pentru Noua Zeelanda, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns