Cele mai frumoase insule secrete din Europa

Toata lumea iubeste insulele! Si le adora si mai mult atunci cand sunt ascunse, izolate, departe de agitatie si de aglomeratie. Daca inca nu ai ales urmatoarea destinatie pentru vacanta, cu siguranta ca una din aceste destinatii iti va face cu ochiul!
Formentera. Cea mai mica din Insulele Baleare, relativ secreta, in raport cu cele din jurul sau- Ibiza, Mallorca sau Minorca, este foarte la indemana prin intermediul unui traseu care pleaca cu feribotul din Ibiza. Insula te asteapta cu plaje de nisip alb, cu dune nisipoase si apele sale de o claritate incredibila.

Insulele Lofoten. Insulele Lofoten sunt departe, chiar foarte departe. Dar este un loc care merita cu adevarat sa fie descoperit. Natura este de o frumusete de nedescris si inca neatinsa in unele locuri.

Gozo. In mijlocul frumoasei Mari Mediteraneene, arhipelagul maltez are cele mai splendide ape in nuante de albastru turcoaz si comori in nuante de auriu. Malta este cea mai mare de aici, cu orasul sau mare si cu un traseu care duce la insula Gozo, care este mai senina, mai discreta si mai rurala.

Porquerolles. Cea mai mare parte a acestei sueprbe insule din largul Coastei de Azur este ocupata de un parc national. Spectacolul naturii de aici este deci unul somptuos. Si daca iti place sa te plimbi in costumul Evei in vacanta, poti incerca sa mergi mai tarziu pana la Insula Levant.

Colonsay. Crezi sau nu, Scotia are si ea cele mai frumoase insule. Si Colonsay este remarcabila cu frumusetea sa. Vei descoperi aici ape pure si cristaline, faleze abrupte si spectaculoase si doar 100 de locuitori. Natura este foarte bine pastrata, inca virgina si este destinatia ideala atunci cand vrei sa calatoresti departe.

Sao Miguel. Te poti plimba aici in inima unui imens crater vulcanic, poti pleca in safari sa observe balenele si sa faci baie in apele de izvor cu apa fierbinte.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns