Sfaturi practice pentru calatorii in Slovacia

Slovacia este o tara interesanta si frumoasa multumita atractiilor turistice pe care le detine. In acest fel, este de inteles ca multi turisti doresc sa ajunga in aceasta tara. Pentru ca nimic sa nu deranjeze calatoria dumneavoastra, apelati cu incredere la sfaturile urmatoare.

Informatii despre Slovacia

Slovacia este situata in zona centrala a Europei, care poate sa se mandreasca cu multe atractii turistice, precum si cu peisaje naturale minunate. Cu ocazia unei excursie Slovacia veti avea ocazia de a descoperi toate aceste comori. Aceasta tara este destinatia perfecta pentru turistii care prefera excursiile in munti si sporturile de iarna, in loc de relaxarea pe plaja, deoarece Slovacia nu are iesire la mare. In schimb dispune de foarte multe statiuni balneare. Clima in Slovacia este temperat-continentala, astfel vara este cald si iarna frig. Astfel, ca sa vedeti atractiile tarii calatoriti acolo din primavara pana in toamna si pentru a practica sporturi de iarna, de la noiembrie pana in februarie.

Ponturi practice pentru calatorie

Ca sa calatoriti in Slovacia, nu trebuie sa pezentati viza. Daca decideti sa calatoriti in tara cu masina proprie, trebuie sa stiti cele mai importante reguli de circulatie. Limitele maxime de viteza sunt 50 km/h in localitati, 90km/h in afara acestora si 130 km/h pe autostrazi. Trebuie sa stiti ca o sa fiti amendati si daca circulati prea incet, astfel pe autostrazi trebuie sa circulati cel putin cu 80 km/h. La fel, este important sa aveti asigurare auto valabila in strainatate si asigurare de sanatate, astfel in cazul unui accident nu o sa aveti costuri suplimentare. In acest fel veti putea sa ajungeti fara probleme in cele mai mari orase:

– Bratislava
– Kosice
– Zilina

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns