Nicosia, un oras de vis in Cipru

Nicosia este un oras foarte vizitat de catre turisti, astfel este una dintre destinatiile adorate din Cipru. Acest oras atrage turistii din mai multe motive, cum ar fi datorita faptului ca poate sa se mandreasca cu foarte multe atractii turistice, cu localuri ideale pentru turisti, de asemenea este o destinatie curata si civilizata. Informatiile urmatoare o sa va fie de mare ajutor, pentru a organiza o vacanta de vis in acest oras frumos si unic.

Nicosia, o destinatie perfecta

Cu siguranta toata lumea a auzit despre Nicosia, care este capitala Ciprului, insa numai din secolul al 12-lea. In prezent este singurul oras care este impartit de catre Linia Verde, astfel zona sudica apartine Greciei si cea nordica Turciei. Astfel, limbile oficiale in tara si in acest oras de asemenea sunt greaca si turca. Portalul http://www.cipru.org este de ajutor daca vreti sa cititi mai multe despre tara si despre orasele minunate care apartin Ciprului.

Cu ocazia calatoriei in Nicosia veti putea sa vizitati multe atractii turistice renumite, iar printre cele mai cunoscute se afla si urmatoarele:

– Muzeul Ciprului
– Teatrul Municipal
– Moscheea Selimiye

In acest oras veti putea sa vizitati multe muzee, teatre si cladiri vechi, astfel veti putea sa aflati mai multe detalii despre arta si cultura acestei tari. De asemenea, cu ocazia calatoriei trebuie sa profitati de vacanta si pentru a gusta mancarurile si bauturile specifice ale tarii, in timp ce o sa admirati peisajele mirifice ale orasului, in localurile destinate turistilor.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns