Cumpara o pensiune la Poiana Brasov

| Turism | martie 29, 2020

Cumpara o pensiune la Poiana Brasov

Vrei sa iti cumperi o pensiune si nu stii catre ce zona sa te orientezi? Alege Poaia Brasov pentru peisajul natural superb pe care il ofera si pentru ca aici afacerera ta poate prospera indiferent de anotimp.

Vezi pe aceasta pagina care sunt toate pensiunile disponibile in Poaia Brasov. In mod sigur vei face cea mai buna achizitie. Pensiunile din aceasta zona au un specific traditional in care oamenii adora sa se reintoarca ori de cate ori au ocazia.

  Cele mai importante atractii turistice din Poiana Brasov

Cele 12 partii de schi

Sezonul rece este perfect pentru toti pasionatii de sporturile de iarna. In Poiana Brasov toti turistii au parte de partii de schi cat mai bine amenajate astfel incat sportul iubit de acestia sa fie o adevarata aventura.

Centrul de echitatie

O alta importanta atractie turistica din Poiana Brasov este Centrul de Echitatie. Aici turistii vor putea avea parte atat de cursuri de calarie cat si de plimbari de agrement. Pe langa astea in acest centru se mai organizeaza si plimbari cu sania, cu caruta sau excursii calare.

Brasov

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. O plimbare prin centrul vechi al acestui oras sau pe cea mai ingusta strada din Romania iti vor incanta toti turistii. Biserica Neagra este o alta atractie turistica importanta din Brasov.  In acest oras turistii tai mai pot admira si Poarta Schie, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Bastionul Tesatorilor sau Turnurile Alb si Negru.

Satul Prejmer

Acest sat se afla la doar 30 de km de aceasta statiune. Acest sat gazduieste o biserica – cetate veche de peste 700 de ani care a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO. Acestuia i se mai spune si “satul cu 1000 de izvoare” din cauza retelei de apa .

Castelul Bran

Castelul Bran iti ofera o adevarata calatorie in trecut. Acesta a fost construit acum 640 de ani si gazduieste costumul popular al Reginei Maria. Daca tot faci un drum pana aici trebuie sa vizitezi si domeniul Bran, parcul Regal, Casa Principesa Elena sau Casa de ceai.

GD Star Rating
loading...

136 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive