Clisura Dunarii-o alta minune a fluviului, la intalnirea cu muntele

| Turism | august 1, 2018

Clisura-Dunarii-Romania

Cu totii am auzit de Delta Dunarii, de peisajele salbatice de acolo, de vegetatia si fauna impresionante, de culorile inimaginabile si aerul curat despre care… pare ca am uitat cum se simte.

Curiozitatea ne-a indemnat, macar o data sa o vedem, sa o vizitam. Dar Dunarea ne ofera mai mult decat atat, iar zona Deltei nu este singura care merita vizitata si apreciata. O alta minune a Dunarii, un loc ce merita a fi vizitat si admirat este Clisura Dunarii.

Amplasata in apropierea orasului Orsova, Clisura Dunarii este locul in care fluviul strabate muntii Carpati. Insasi alaturarea acestoi doi termeni este spectaculoasa, iar peisajul pe care acest fenomen natural in ceeaza depaseste cu mult limitele imaginatiei umane.

De ce sa cheltui o avere pe vacante in strainatate cand ai locuri de poveste de vizitat in Romania? Cazare Caznele Dunarii.

Zona cazanelor Dunarii este efectiv superba. Spectaculoasa, naturala, salbatica si, totodata, relaxanta, aceasta zona a Romaniei este, intr-un cuvant, impresionanta. Este destinatia ideala pentru o vacanta de vis, pentru a rupe rutina zilnica intr-un weekend, sau pur si simplu pentru a poposi o zi in drumul tau catre o alta destinatie.

Este o gura de aer curat si liniste, intr-o lume suprapopulata si suprapoluata. Avand in apropiere Parcul Natural Portile de Fier din care fac parte si Cazanele Dunarii, aceasta bucatica de rai iti poate oferi o vacanta memorabilia fara sa cheltui o avere. Dat fiind faptul ca este o zona protejata, interventia omului in aceasta zona este minimala, astfel ca nu vei da peste comercianti la tot pasul, unitatile de cazare nu sunt formate din hoteluri de lux, astfel ca nici preturile pentru o noapte cazare nu sunt pe masura.

Cu toate acestea, vei gasi aici gazde ospitaliere, curatenie si intimitate fara a plati pentru aceste servicii un suprapret, precum ofera, spre exemplu pensiunea Casa Dorului.
Activitatile pe care le puteti defasura sunt variante, de la partide de pescuit, plimbari pe Dunare, la vizitarea de obiective turistice sau istorice, zona avand o incarcatura istorica semnificanta deoarece, datorita frumusetii sale, a fost ravnita de-a lungul istoriei de mai multe natiuni.

Asadar, Clisura Dunarii este o locatie pe care merita sa o vizitezi, de care te vei bucura si iti va oferi experiente unice, asemenea peisajului pe care il creeaza. Este un loc in care nu te vei putea abtine sa faci fotografii, pe care le vei revedea de fiecare data cu sentimentul ca mai aveai, totusi, atat de multe de experimentat acolo.

GD Star Rating
loading...
Clisura Dunarii-o alta minune a fluviului, la intalnirea cu muntele, 10.0 out of 10 based on 1 rating

399 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive