Proiect rezidential major in orasul romanesc din Marea Neagra intra in a doua faza

Dezvoltatorul roman Tomis Plus a inceput lucrarile la a doua faza a proiectului rezidential Tomis Park, unul dintre cele mai importante astfel de dezvoltari din Constanta, cel mai mare oras de pe coasta romaneasca a Marii Negre.
Tomis Plus a fost fondat in 2012 si a dezvoltat anterior peste 1.000 de apartamente in Constanta si capitala Bucuresti.

Noua faza include 252 de apartamente si un parc de 7.300 mp, care va fi dezvoltat cu o investitie de 20 de milioane EUR.

Dezvoltatorul imobiliar roman Tomis Plus a declarat, marti, ca investeste 20 de milioane de euro (22,1 milioane de dolari) in a doua faza a proiectului rezidential Tomis Park in orasul Constanta din portul Marii Negre.

Prima faza, aflata in constructie si 75% vanduta, include 189 de unitati rezidentiale si va fi livrata pana la sfarsitul anului viitor, iar a doua faza va fi livrata in 2022.

Proiectul este conceput pentru a include 693 de apartamente, parcul care va fi dezvoltat in faza a doua, precum si locuri de joaca pentru copii, spatii de vanzare cu amanuntul, o gradinita si aproape 1.000 de locuri de parcare dupa finalizarea completa.

„Constanta este al treilea judet din Romania prin PIB-ul pe care il genereaza si o piata rezidentiala semnificativa, care include doar cateva proiecte mari amplasate in interiorul orasului, proiectate pentru Constanta. Am proiectat aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilitati si cu o locatie buna, in imediata vecinatate a Vivo Mall Constanta, cel mai mare centru comercial din oras „, a declarat Cristian Stanciu, directorul general al dezvoltatorului.
Turismul a fost o activitate economica din ce in ce mai importanta in ultimii ani. Desi Constanta a fost promovata ca statiune litorala inca de pe vremea lui Carol I, dezvoltarea industriei navale a avut un efect daunator asupra plajelor orasului.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns