Marea sau Muntele ?

Statisticile arata faptul ca pentru vacantele de anul acesta multi dintre turisti au optat pentru mare, dar practic acestea nu sunt concedii in adevaratul sens al cuvantului, ci mai mult acel fenomen.. intalnit in randul turistilor sub numele de turism de weekend.

In schimb, pentru adevaratele concedii, turistii aleg mereu vacantele la munte, intr-un mediu relaxant si ideal in care sa te poti bucura intru totul de o vacanta de vis alaturi de cei la care tii cu adevarat si care te vor face sa te simti cat mai bine.

In plus, in timpul verii, un concediu petrecut la munte este cu mult mai ieftin decat unul la mare, ca urmare a multitudinii de oferte de cazare la munte care sunt cu mult mai ieftine decat in cazul celor de la mare din timpul verii.

O rezervare facuta din timp pentru un sejur la munte va fi una cu mult mai ieftina decat in cazul celor mai multe oferte de cazare la mare si in plus, aerul curat si inaltimea muntilor te vor face sa te simti cu mult mai bine decat orice alt loc in care ai alege sa mergi.

In acelasi timp numarul obiectivelor turistice pe care le ai la dispozitie sunt multe, dovada stau spre exemplu statiunile de pe Valea Prahovei, iubite si indragite de catre turisti nu doar in timpul iernii (pentru posibilitatea practicarii sporturilor de iarna) dar si in anotimpul cald cand poti merge acolo pentru un plus de racoare si confort alaturi de cei mai buni prieteni ai tai sau de alte persoane importante din viata ta.

Vei putea parcurge trasee montane destul de interesante, te vei putea plimba prin padurile parca nesfarsite, unde lumina soarelui abia patrunde, vei putea sa urci cu telecabina pana la simbolurile Carpatilor romanesti (Sfinxul si Babele) sau pur si simplu te vei putea relaxa in aer liber, ascultand trilul pasarilor salbatice si lasanfdu-te scaldat de razele slabe ale soarelui.

In plus, avand la dispozitie numeroasele oferte ieftine de cazare vei putea sa economisesti sume destul de importante de bani pe care apoi sa ii investesti in distractia ta si in alte posibilitati de a petrece timpul liber.

La mare in schimb.. posibilitatile nu sunt chiar atat de multe.. o vacanta de o saptamana intr-o astfel de locatie nu iti va putea aduce prea multe lucruri noi de facut, in afara de bronzatul pe plaja, de balaceala din apa si de mersul prin cluburile de noapte de prin statiuni.

Din acest motiv consider ca este cu mult mai indicat sa te poti bucura de o vacanta linistita la munte si sa lasi marea pentru weekend.

GD Star Rating
loading...
Marea sau Muntele ?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns