Scotia, o comoara subestimata

De la Highlands la superbele plaje Harris, Scotia isi arata cel mai frumos profil cu putinta. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva din cele mai frumoase peisaje din Scotia.
Scotia se ilustreaza prin frumusetea si diversitatea patrimoniului sau natural. Fiorduri, paduri protejate si munti isi etaleaza splendoarea sub razele de soare. Primavara in special peisajul este de vis. Primavara este de altfel cel mai potrivit anotimp pentru a vizita Scotia, este cel mai propice moment pentru vizitarea peisajelor pitoresti. Primavara este si anotimpul in care au loc diferite sarbatori in Scotia. Daca intrebi un localnic, luna mai este ideala pentru vizitarea tarii: este luna in care soarele se afiseaza in toata splendoarea.

Primavara este anotimpul ideal si pentru a descoperi Edinburgh, capitala scotiana. Orasul isi recapata culoarea la inceputul lunii mai atunci cand soarele se reintoarce dupa luni lungi si aspre de iarna. Profita din plin de oras facand o plimbare prin numeroasele parcuri in care localnicii se intalnesc la un gratar sau se plimba pur si simplu pentru a profita de zilele frumoase.

Ciresele in floare de la Meadows reproduc atmosfera exotica a unei gradini japoneze. Relaxarea este deplina si pe plaja Portobello, extrem de insorita de-a lungul intregii veri. Daca vrei sa profiti de o atmosfera autentica, iti recomandam cartierele din nordul capitalei si sa admiri casele traditionale. Glasglow, cel mai populat oras din Scotia este ideal pentru un city break.

Natura reprezinta o atractie cu drepturi depline in Scotia. Celebrul loch Ness este de neratat primavara. Insula Skye beneficiaza de numeroase atuuri in acest anotimp. Magnificele plaje de nisip alb te imbie la relaxare, muntii devin luxurianti si peisajele vulcanice se acopera cu un covor fantastic de culori pe un fond de verde inchis. O drumetie in parcul Trossachs National Park te va ajuta sa descoperi minunile naturale ale Scotiei in toata splendoarea lor, intre cascade maiestuoase si puncte de apa inconjurate de flori.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns