Ce faci in Bucuresti cand ploua?

ploaie in bucuresti

Unul dintre motivele pentru care foarte multi tineri din provincie ajung sa se mute in Bucuresti este diversitatea de activitati ce le pot ocupa timpul in capitala. Atunci cand prognoza meteo este favorabila, locuitorii orasului, dar si turistii, pot sa se bucure de mii de terase interesante, de muzee in aer liber si de activitati fizice precum ciclismul sau alergatul.

Provocarea apare in momentul in care cetatenii descopera ca vremea maine in Bucuresti este urata, insa isi doresc totusi sa faca ceva interesant. De foarte multe ori, zilele libere nu tin cont de starea vremii, ducand la momente de plictiseala crunta pentru cei neinformati. Pentru cei informati insa, exista solutii.

Care sunt cele mai interesante activitati pe timp ploios in Bucuresti?

Expertii meteo de la vremea-bucuresti.ro precizeaza ca atunci cand vine vorba despre clima in Bucuresti, lucrurile sunt destul de imprevizibile. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului au fost dezvoltate o multime de solutii de petrecere a timpului liber pe vreme urata. Iata doar cateva dintre ele:

  • Un film sau o piesa de teatru. Cele cateva zeci de teatre de stat si particulare, sau cinematografe moderne si clasice, isi asteapta zi de zi spectatorii pentru cateva ore de detasare. Este imposibil sa nu fie descoperit un film sau o piesa de calitate, care sa faca fiecare moment sa merite.
  • Descoperirea unei cafenele sau a unei ceainarii noi. Tot de ordinul zecilor, sau chiar a sutelor, putem vorbi atunci cand vine vorba despre cafenele. Bucurestiul este unul dintre cele mai atractive orase din acest punct de vedere, cu localuri pline de inspiratie si de gust. Sunt numeroase topuri ale celor mai atractive localuri, pe care oricine le poate consulta.
  • Activitati indoor, precum board games sau escape room. Indiferent de vreme, jocurile de societate sunt atractive si distractive, cu singura conditie sa fie jucate alaturi de cativa prieteni. Camerele de escape room din Bucuresti au ajuns sa fie foarte populare datorita provocarilor pe care le aduc, insa la fel de atractive sunt barurile in care se joaca board games. Nu sunt chiar atat de multe precum sunt cafenele, insa iubitorii de jocuri au de ales intre cateva zeci de camere de evadare si 10-15 localuri cu jocuri.
  • Concert in interior. Pentru cei care prefera muzica buna, exista varianta unui concert. Artistii romani concerteaza zilnic in Bucuresti, iar ocazional, cei care locuiesc in aceasta metropola au ocazia sa vada artisti de nivel international. Sali mari precum Sala Palatului sau Beraria H si cluburi de dimensiuni reduse, dar cu o foarte multa recunoastere in randul iubitorilor de muzica, nu tin cont de prognoza meteo si organizeaza concerte excelente cu frecventa destul de mare.
  • Activitati acasa. Un ropot de ploaie poate sa fie infricosator, asadar, nu este nevoie de iesirea in oras pentru o zi plina de distractie. Board game-urile sau discutiile se pot muta acasa, alaturi de cativa prieteni. Tot ceea ce este nevoie este putina inspiratie si energie.
GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns