Unde calatorim in iunie?

Perioada vacantelor de vara se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi abia asteptam sa ne relaxam in cele cateva zile de concediu pe care le vom avea. Nu ti-ai gasit inca destinatia potrivita ? Sau inca nu stii daca va trece nebunia provocata de pandemia provocata de coronavirus ? Noi suntem optimisti si am decis sa iti venim in ajutor cu cateva destinatii ideale pentru luna iunie.

Vacanta pe insule paradisiace.  Abia astepti sa te relaxezi pe plajele de nisip alb si sa te balacesti in marea de un albastru turcoaz ? Atunci cu siguranta vei fi incantat de plajele paradisiace din Oceanul Indian, Pacific sau din Asia. Intai si intai, Polinezia Franceza este cea mai recomandata in aceasta perioada deoarece intra in sezonul uscat pana in luna octombrie. Polinezia beneficiaza de cele mai bune conditii climatice in aceasta perioada si umiditatea este mai mult decat suportabila. In Oceanul Indian cea mai recomandata destinata este Mauritius cu nisip alb si lagune.  O destinatie ideala pentru pasionatii de scufundari,  snorkeling sau orice alta activitate nautica.

In Asia, una din cele mai cautate destinatie de vara este Bali cu plaje fantastice, vulcanice care iti vor garanta un sejur exceptional.

Vacanta la racoare in Europa de Nord.  Daca nu iti place caldura atunci Irlanda, Norvegia, Scotia sau Suedia reprezinta destinatiile ideale pentru tine. Mai la sud, alte tari iti vor oferi un sejur cultural – magnificele coaste din Croatia si numeroasele insule grecesti. Madeira si Malta reprezinta alte destinatii ideale pentru o vacanta in luna iunie. Profita din plin de aceste tari, de cultura lor si descopera-le in lung si in lat.

GD Star Rating
loading...
Unde calatorim in iunie?, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns