Vacanta in paradis: Bora Bora

Atunci cand te gandesti la un peisaj exotic, cu ape transparente, nisip alb si palmieri, este imposibil sa nu-ti vina in minte si numele insulei Bora Bora.

Statiune de lux, vestita in intreaga lume pentru lagunele sale si nu numai, atrage o multime de turisti in fiecare an. Si cine nu si-ar dori o vacanta in Bora Bora?

Poti face o multime de lucruri noi intr-un sejur in Bora Bora. Daca vrei sa vezi intreaga insula de sus, poti opta intre o priveliste din elicopter sau una pe muntele Pahia.

Daca iti doresti sa vezi reciful de corali, care este un spectacol minunat al naturii care te va lasa mut de uimire, dar si alte specii de vietati marine, poti face snorkelling sau scufundari. Poti vedea si chiar hrani pisici de mare, rechini, pesti fluture, pesti papagal si multe alte specii de pesti.

Si cei pasionati de sporturi se vor bucura din plin de o vacanta in Bora Bora, unde pot face kitesurfing, parasailing si altele.

Ce locuri trebuie sa vezi intr-o vacanta in Bora Bora?

Chiar daca un sejur in Bora Bora este mai ales pentru cei care vor sa se relaxeze si sa scape de griji, sa inoate si sa se bucure de caldura si de mare, sunt si anumite locuri pe care ar trebui sa le vizitati intr-o astfel de vacanta.

Nu poti rata plaja Matira Beach, una dinre putinele cu acces public sau Muntele Otemanu, unul din cei doi vulcani stinsi, pozitionat in centrul insulei.

Gradinile de Corali sunt un alt loc in care trebuie sa mergi daca alegi una din numeroasele oferte in Bora Bora. Aici reciful de coral este la adancime mica si poti vedea o multime de specii de pesti cu ajutorul unor ochelari speciali.

Tu ce ti-ai dori sa vezi intr-o vacanta in Bora Bora?

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns