Atractiile principale ale Indoneziei

Indonezia este o tara cu adevarat mare, nu doar din punct de vedere al teritoriului, ci si din punct de vedere al numarului localnicilor. Exista mai multe lucruri datorita carora Indonezia este faimoasa, dintre care trebuie sa amintim cultura bogata si variata, precum si peisajele naturale fascinante. Din urmatoarele randuri veti putea sa aflati care sunt destinatiile pe care nu trebuie sa le ratati.

Obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Daca o sa mergeti in excursie Indonezia o sa aveti ocazia de a vedea orase minunate cu cladiri impresionante, insule cu peisaje ca in povesti, sate unde cultura si traditia inca sunt extrem de respectate si desigur nu trebuie sa uitati nici de localurile tipic indonezian unde veti putea sa distrati si sa gustati bucatele traditionale.

O locatie pe care nu trebuie sa il ratati cu ocazia calatoriei, este insula Bali. Aceasta destinatie este des vizitata de catre turisti, in primul rand datorita peisajelor si plajelor minunate, insa veti putea si sa vedeti terase de orez si cladiri interesante. Pentru a vedea noutati, va recomandam sa nu excludeti cu ocazia calatoriilor nici localitatea Torajaland, unde principalele atractii sunt locuintele cu acoperisuri deosebite. Desigur, cu ocazia calatoriilor nu trebuie sa uitati nici de capitala Indoneziei, adica orasul Jordania. Acest oras este mare si dinamic, cu cladiri vechi, dar si cu zgarie nori. De asemenea, chiar si in acest oras veti putea sa vizitati parcuri frumoase. De asemenea, daca este vorba despre punctele de atractie cunoscute din Indonezia, trebuie sa amintim si urmatoarele:

– Bunaken
– Muntele Bromo
– Parcul National Tanjung Putin

GD Star Rating
loading...
Atractiile principale ale Indoneziei, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns