Bangkok, pe placul tuturor turistilor

Daca planuiti sa calatoriti in Thailanda, neaparat trebuie sa vizitati capitata tarii, adica orasul Bangkok. Chiar daca pana acum nu ati auzit despre tara, cu siguranta o sa va fascineze si nu o sa regretati calatoria facuta. Ca sa puteti organiza cu adevarat calatoria, aflati care sunt atractiile turistice pe care nu trebuie sa le ratati.

Generalitati despre Bangkok

Orasul Bangkok este capitala tarii Thailanda si al 22-lea mare oras din intreaga lume. Acest oras mai este numit si „Venetia Orientului”, insa inainte de a deveni cunoscuta cu aceasta denumire, a fost numita „Bang Makok”. Numele complet din prezent al orasului este „Krung Thep Maha Nakhon”. Este un oras foarte bogat, frumos si plin cu obiecte turistice. Puteti sa vizitati aici temple vechi, cladiri moderne si sa admirati natura. Puteti sa profitati de mai multe oferte Thailanda ca sa puteti descoperi acest oras plin de viata. Foarte multi turisti aleg sa viziteze Bangkok-ul pe toata durata anului, astfel acest oras dispune de sute de hoteluri elegante si luxoase.

Atractiile Bangkok-ului

Bangkok asteapa turistii cu sute de atractii turistice, dintre care mai multe sunt cunoscute peste tot in lume. O astfel de atractie este Marele Palat, pe malul raului Chao Phraya. Arhitectura pagodei si cantitatea aurului utilizat in mod sigur o sa va fascineze. Un alt loc unde trebuie sa ajungeti este Parcul Lumphini. Acest parc ofera sansa sa faceti sport in aer liber sau pur si simplu sa va relaxati. Alte obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratati sunt:

– Damnoen Saduak Floating Market (targul plutitor)
– Siam Ocean World
– Wat Arun

GD Star Rating
loading...
Bangkok, pe placul tuturor turistilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns