Previziuni astrologice 2013

Anul Nou Chinezesc al Sarpelui de Apa incepe pe data de 10 februarie 2013 ( conform calendarului lunar) dar si pe data de 04 februarie 2013 (conform calendarului HSIA). Anul 2013 este, de asemenea, Anul Chinezesc cu numarul 4711.

In traditia Asiatica, se considera noroc daca salutam oamenii in Prima zi a Anului Nou cu un calduros “Un An Nou Fericit” sau “Kung Hei Fat Choy”, ceea ce inseamna “Felicitari pentru obtinerea bogatiilor”.

Privind spre astrologia chinezeasca pentru 2013, elementele cheie ale anului QI (energie) sunt (Gui) apa Yin ce sta pe (Si) foc. In ciclul elementelor Wu Xing, apa controleaza focul. Elementul yin al apei este asociat cu inteligenta, inovatia, intuitia, inventivitatea, tensiunile, secretele si planurile ascunse, rinichii, organele reproducatoare si auzul. Elementul Foc este conectat cu divertismentul, intuitia, viclenia, energia continuta de inima, viziunea si febra.

Astfel, previziunile pentru anul 2013 par bune multumita combinarii perfecte intre elemente.

In acest an, toata lumea va observa o tendinta de imbunatatire in toate aspectele. Dezastrele naturale provocate de om se vor reduce considerabil, si un nou sentiment de pace va aduce acest an. Tarile vor afisa o diplomatie mai buna si un comert excelent intre ele. Analiza sugereaza faptul ca sunt suficiente resurse pentru un an prosper si bun.

Mai multe despre horoscop si previziuni astrologice se pot gasi pe www.advertoriale.net

GD Star Rating
loading...
Previziuni astrologice 2013, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns