Feng shui pentru anul 2013

2013 este anul sarpelui de apa. In 2013 trebuie sa acordam mare atentie zonei de Sud-Vest, Est, Vest si centru bineinteles. Remediile feng shui pentru aceste 4 zone sunt urmatoarele:

1)      O stea cazatoare bolnavicioasa va fi in zona de Sud-Vest in 2013. Aceasta stea cazatoare nefasta va poate cauza probleme de sanatate. Cele mai bune remedii Feng Shui impotriva acesteia sunt Wu Lou sau agatarea clopoteilor de vant cu 6 tuburi in gradina. Este indicat sa reduceti culoarea galbena si maro in aceasta zona. In locul acestora, puteti folosi culorile auriu, alb argintiu. Nu este indicat sa tineti articole de portelan noi in aceasta zona, precum vase de portelan.

2)      O alta stea negativa se va abate spre zona de Est a anului 2013 si va aduce cu ea necazuri precum certurile, pagube materiale, procese, etc. In plus, pe langa asta, in aceasta zona se regasesc si cele 3 stele ucigase. Cel mai bun remediu Feng Shui pentru aceste stele ucigase este sa aplici culoarea rosie care sa reprezinte focul, cum ar fi Bila de Foc Ksitigarbha sau Bila de Foc Feng Shui.  Elimina culoarea verde si foloseste in schimb culoarea rosie sau roz. nu adauga plante in aceasta zona. Cei 3 Gardieni sau Cei 3 Chi Lin in zona de Est sunt cel mai bun remediu Feng Shui pentru aceste 3 stele ucigase.

3)      Pozitia de Vest va fi un alt pericol, datorita stelei cazatoare ce provoaca accidente, furaciune, pierderi si alte probleme. Cel mai bun remediu Feng Shui este sa amplasezi statuete cu Rinocerul Albastru. Evitati auriul, albul si griul in aceasta zona. Puteti folosi in schimb negru, maro si albastru. Ceva care sa stea pe apa este bine amplasat in aceasta locatie.

4)      Inca o locatie la care trebuie sa fim precauti este zona centrala. O stea cazatoare nefavorabia va fi si in aceasta zona in 2013. Aceasta stea va aduce tot felul de neplaceri, precum saracie si boala. O pagoda cu 5 elemente sau o statueta cu Buddha sunt cele mai bune remediu Feng Shui pentru aceasta stea.

Pe langa cele 4 locatii mentionate mai sus, mai sunt 2 locatii Sud-Est si Nord-Vest in care trebuie sa pastram linistea si sa nu facem noi amenajari sau constructii, deoarece Tai Sui si Sui Po se regasesc in aceste locatii. Cel mai bun remediu Feng Shui pentru aceste locatii este statueta Pi Yao in zona se Sud-Est.

GD Star Rating
loading...
Feng shui pentru anul 2013, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns