Tendinte in materie de decor de care sa tii cont in sezonul toamna – iarna 2019-2020

Care sunt oare tendintele de care va trebui sa tii cont in noul sezon toamna – iarna 2019-2020? Pe ce culori va trebui sa te bazezi sau ce materiale, forme si obiecte de decor te vor seduce in noul sezon?

Culorile in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2019-2020. Daca albastrul a fost foarte multa vreme printre nuantele favorite ale tendintelor, in acest an, va trebui sa faca loc unei noi nuante- cea de verde. Iar in acest nou sezon verdele se va prezenta sub toate formele sale- verde salvie, verde padure, verde inchis sau verde kaki… si se va impune in forta pe mobilier, pe textile de tot felul, pe pereti sau obiectele de decor.

In tendinte vor fi insa si nuantele mai vii precum cele de roz, de portocaliu, de albastru, culori pline de viata, dar si cele mai pale de galben, de crem sau de roz.

Nuanta de terracota este si ea foarte in voga, foarte calduroasa care te va ajuta sa infrunti lipsa de luminozitate pe timp de iarna.

Materialele « must have » in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2019-2020. Materialele naturale se impun definitiv in cele mai in voga tendinte ale sezonului sezonul toamna – iarna 2019-2020. Vom regasi deci mult in, rattan, dar si metale in nuante de auriu.

Care sunt stilurile de care va trebui sa tii cont in noul sezon?

In acest nou sezon, va trebui sa te bazezi pe tendinta art deco, regandinta si reinventata. Decorul de inspiratie campeneasca va fi si el un vetitabil « must have ».

Dar daca iti doresti un stil mai contemporan, trebuie sa alegi negrul. Alaturi de verdele brad vei obtine cel mai indraznet stil si vor pune cel mai bine in valoare un stil mai fad.

Stilul neo-etnic este si el foarte in voga. Ratanul este deci din ce in ce mai in voga si sa nu uitam de putin « touch of green » cu plante sau cu cactusi. Sa nu uitam de un veritabil must have- iarba de pampas.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns