Atunci cand ratanul si rachita se invita in interiorul casei tale!

Un lucru e sigur. Materialele naturale sunt din ce in ce mai in voga de ceva vreme incoace si reprezinta o tendinta ce nu are de gand sa dispara prea curand.

Deci daca vrei ca in casa ta sa te bucuri de un plus de natura, creand in acelasi timp cea mai calduroasa atmosfera, ai nevoie neaparat si tu de ratan si de rachita. Autentice si lejere, aceste materiale se invita la tine acasa sub tot felul de forme- piese de mobilier, corpuri de iluminat suspendate, oglinzi, tablii de pat, etc…. acestea isi gasesc perfect locul in bucatarie, in living sau in baie.

Mobilierul din ratan pentru o ambianta cosy si relaxanta. Daca nu iti este teama de o schimbare brutala, atunci ar trebui sa incerci sa schimbi mobilierul din salon cu un mobilier din ratan. Poti alege o canapea, fotolii, scaune, o masa, etc. Vor crea cea mai relaxanta si mai cosy atmosfera si ne duc cu gandul la decorul de inspiratie scandinava.

Corpurile de iluminat din ratan si din rachita, ideale pentru a incalzi atmosfera. Poti sa incerci sa incalzesti atmosfera locului de luat masa de la tine din casa sau a bucatariei instaland cele mai frumoase corpuri de iluminat in ratan sau din rachita. Sunt perfecte pentru un stil mai natural si mai sic pentru acest spatiu.

Oglinzile din ratan sau din rachita, un look retro pentru peretii tai. Oglinzile din ratan sau din rachita se potrivesc oricarui stil de decor. Se pot folosi singure sau mai multe, in acumulare, in format XL sau in format mini si se integreaza perfect pe orice pereti din casa.

Vezi si:  Ce trebuie să faci pentru a te asigura ca ai un acoperiș bun, deasupra capului

Un spirit boem pentru casa si gradina. Ratanul si rachita se pot folosi si pentru exteriorul casei pentru un total look boem. Poti alege deci un mobilier pentru gradina din ratan, plante verzi cu masti din ratan sau rachita, o masuta de cafea din ratan sau covoare din fibre naturale.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns